上一頁下一頁
發新話題

有幾多個師兄會咁做

收藏  |  訂閱
110  13.1k

引用:
原帖由 Ansonkt 於 2020-4-2 15:30 發表 查看引用來源
😄佢扑野啲片都仲有添
益下的鷄蟲,独食难肥。

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-4-2 21:46 發表 查看引用來源
原來有咁多富豪,我俾1千幾百都覺得肉痛😓
香港有好多有錢佬,
同埋D啊伯好有錢,係香港可能有幾層樓收緊租.

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2020-4-2 17:41 發表 查看引用來源

香港有好多有錢佬,
同埋D啊伯好有錢,係香港可能有幾層樓收緊租.
唔喺掛,你睇羊羊成日去插秧,幾層楼收租点夠用啊。

回覆 1# Ansonkt 的帖子

邊間場雞媽C兄😝哈哈,分享一下

回覆 22# tungsingyiuyeu 的帖子

我覺得應洗則洗囉,今時今日如果你仲話要搵深圳150蚊又要20歲樓下個啲,我都覺得個啲人傻既,但去到佢咁,乜都無做就過6千,就真係有啲……,我都想問下,俾完呢6千,佢得到啲乜?

引用:
原帖由 Ansonkt 於 2020-4-2 20:55 發表 查看引用來源
自己俾得開心咪得囉😂(自我安慰)
水圍GC, 2月比左二千人仔我, 叫我系HK幫佢買護膚品, 而家我仲袋住d錢.

回覆 26# hkg369 的帖子

呢啲GC咪好囉,識得自動自覺😄

原来都有咁多同道宗人,我以為只有我咁仲情。

引用:
原帖由 Ansonkt 於 2020-4-3 11:43 發表 查看引用來源
呢啲GC咪好囉,識得自動自覺😄
幫襯佢兩年推油, 屌過佢幾穫, 算系相熟. 非親非故, 數目清楚d好

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-4-3 11:24 發表 查看引用來源
我覺得應洗則洗囉,今時今日如果你仲話要搵深圳150蚊又要20歲樓下個啲,我都覺得個啲人傻既,但去到佢咁,乜都無做就過6千,就真係有啲……,我都想問下,俾完呢6千,佢得到啲乜? ...
D人真係有錢 咁嘅市道都可以咁疏爽 真係自嘆不如 唔怪得我嘅老相好最近電話都無個 原來我手緊……😭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆