上一頁下一頁
發新話題

算,唔互屌,傷精神~

收藏  |  訂閱
262  9.6k

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-25 12:25 發表 查看引用來源

嗱,依家自認自己系曱甴閪咪好囉,閃閃縮縮唔敢認糸唔會俾人睇得起架,再勇敢啲就每次上大陸都一樣認自己系反中撚就very good 啦😂😂😂
講條L咩!你解釋下食蕉豪系人定鬼先啦?!
再者你都戆鳩既,學大陸人話齋,我比錢上去消費架,仲要我做咁多野!

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-4-25 12:33 發表 查看引用來源
講條L咩!你解釋下食蕉豪系人定鬼先啦?!
再者你都戆鳩既,學大陸人話齋,我比錢上去消費架,仲要我做咁多野!
呢個帖主題叫曱甴閪食屎同入嚟報名,你咁遲先入嚟報名?

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-25 12:40 發表 查看引用來源

呢個帖主題叫曱甴閪食屎同入嚟報名,你咁遲先入嚟報名?
畏,或者咁吖!食蕉豪你出帖,大聲發表'188啲人無料,全部都系鳩up撚!我就每次過關表態,ok?!你之前係咁講架,衣家敢吾敢呀?

食蕉豪無間L,你定系想學黑警狗咬狗?!
https://m.mingpao.com/ins/港聞/article/20200419/s00001/1587304775454/休班警元朗爭執-女警疑遭玻璃樽襲頭-男警長被捕

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-4-25 12:45 發表 查看引用來源
食蕉豪無間L,你定系想學黑警狗咬狗?!
https://m.mingpao.com/ins/港聞/article/20200419/s00001/1587304775454/休班警元朗爭執-女警疑遭玻璃樽襲頭-男警長被捕
我等睇你點俾人追屌😂😂😂
你果個相逢恨晚嘅同道都唔夠膽入嚟同你打氣呀😂😂😂

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-4-25 12:43 發表 查看引用來源
畏,或者咁吖!食蕉豪你出帖,大聲發表'188啲人無料,全部都系鳩up撚!我就每次過關表態,ok?!你之前係咁講架,衣家敢吾敢呀?
呢度鳩up就梗架啦,唔通你會將自己祖宗三代如數家珍講出嚟?正懵撚😂😂😂

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-25 12:49 發表 查看引用來源

我等睇你點俾人追屌😂😂😂
你果個相逢恨晚嘅同道都唔夠膽入嚟同你打氣呀😂😂😂
其實我費事佢地好似食蕉豪你咁,得把口吊完我之後,跟住全家截肢長命百廿歲呀!得把口sowhat?

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-25 12:54 發表 查看引用來源

呢度鳩up就梗架啦,唔通你會將自己祖宗三代如數家珍講出嚟?正懵撚😂😂😂
即系尼度D人無料都系真喇喎?!鳩up但又話尼到無野學?你又話尼度把L?系偽藍屍?定二頭蛇?屎忽鬼?

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-4-25 13:02 發表 查看引用來源
即系尼度D人無料都系真喇喎?!鳩up但又話尼到無野學?你又話尼度把L?系偽藍屍?定二頭蛇?屎忽鬼?
你系呢度學咗好多野?真系傻閪

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-25 12:54 發表 查看引用來源

其實食蕉豪你咁L吾滿意尼到,點解仲留戀系到?!
利申:我系到,系因為想睇住食蕉豪長命百廿歲!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆