上一頁下一頁
發新話題

有幾多個師兄會咁做

收藏  |  訂閱
110  13.1k

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-4-2 19:24 發表 查看引用來源
我覺得應洗則洗囉,今時今日如果你仲話要搵深圳150蚊又要20歲樓下個啲,我都覺得個啲人傻既,但去到佢咁,乜都無做就過6千,就真係有啲……,我都想問下,俾完呢6千,佢得到啲乜? ...
你点知人地乜都冇做過?

PS..呢個媽咪我好熟架,佢条大水喉我都識!

回覆 31# reddoor 的帖子

就係唔知佢有無做過,所以先講:想問下,俾完呢6千,得到啲乜

可能執咗3,5,7劑,不過佢無寫

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-4-2 22:33 發表 查看引用來源
就係唔知佢有無做過,所以先講:想問下,俾完呢6千,得到啲乜
你叫完鷄,得到的乜?

各位師兄們有情有義,值得比個 Like,人生多小個十年,我們有時在自己的能力範圍內幫助到別人糸一種美德,不要太計較得失,講呢的總好吵吵吵鬧鬧的政治議提好😜👍💯

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-4-4 08:01 發表 查看引用來源
各位師兄們有情有義,值得比個 Like,人生多小個十年,我們有時在自己的能力範圍內幫助到別人糸一種美德,不要太計較得失,講呢的總好吵吵吵鬧鬧的政治議提好😜👍💯 ...
呢個時勢,感覺好就去做吧!可能比佐開心1下,原來自已仲有$做嘢,吾駛憂柴憂米,

我上月都打左千五人仔,呢個月未打錢就V7連早晨都唔講!四川妹好現實!

引用:
原帖由 Blackwood 於 2020-4-4 09:20 發表 查看引用來源
我上月都打左千五人仔,呢個月未打錢就V7連早晨都唔講!四川妹好現實!
你跟她什麼關係。。?

回覆 37# Blackwood 的帖子

一樣米養百樣人,有人會好感恩你,有人會當香港男人容易騙啲

回覆 35# 九哥哥 的帖子

其實叫雞叫到講有情有義會唔過份咗?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆