上一頁下一頁
發新話題

Delete

收藏  |  訂閱
122  7.7k

Discuss HK and uWants

Canon見番你真好。不過一個夜遊版都搞到咁PK。只可以講句⋯⋯⋯唉😩
引用:
原帖由 canon123 於 2020-1-24 03:42 發表 查看引用來源

我係超版,大把野做。壇方仲有好多區要管。多謝關心。

引用:
原帖由 ha228 於 2020-2-1 02:37 發表 查看引用來源
Canon見番你真好。不過一個夜遊版都搞到咁PK。只可以講句⋯⋯⋯唉😩

我係discuss夜遊版管理超過10年。得閒都會入嚟睇下大家留言。繼續同大家空中會面。
呢十年,有朋友,亦有討厭我既人。有人贊成我管理,亦有人話我亂嚟。各式其式,有開心,有吾開心。但都過去。
從前少同大家吹水係因爲版主身份。如果傾得埋既會員違規,我處分好定吾好?處分既,該會員會話我咁熟都揸正做?吾處分既,其他會員會話我偏幫自己友。
discuss會員,同我係深圳飲過酒既都吾少。但有違規,佢地知道我會執正,所以都小心發言,大家吾會難做。

而家係都都係會員。得閒會吹下水嘞。

香討同uwants冇咗成人區係壇方意思。要抽起一版不易,而要抽起一區要好大決心。今次仲有資源區一齊抽起。係有佢既原因。内部事情,恕未能道出。

香討同uwants冇咗成人區係壇方意思。要抽起一版不易,而要抽起一區要好大決心。今次仲有資源區一齊抽起。係有佢既原因。内部事情,恕未能道出。

Mainland Gov dun like , probably

引用:
原帖由 sharexshare 於 2020-2-1 11:16 發表 查看引用來源

Mainland Gov dun like , probably ...
與政治冇關。你諗下X登同幾個論壇搞港獨,擅動暴動,文宣,號召..等都未封網。大陸政府會爲一兩個成人區出手?要封網,吾係難事,係大陸,好多網都要翻牆先上到。discuss同uwants都要。

如大陸要禁成人網站,點解仲有咁多色情(吾止成人程度)網站仲係度?
請勿政治化。

哈哈,我都系上香討幾年啫。
色到D朋友仔咁,有機會繼續吹水交流交流。
我都俾你扣唔少分🤣,跌左扣分陷阱都唔發覺,不過冇所謂,我主要系分享同吹水。
唔係政治一定糸想上市集資,系就回香討財經版吹過。
引用:
原帖由 canon123 於 2020-2-1 03:44 發表 查看引用來源

我係discuss夜遊版管理超過10年。得閒都會入嚟睇下大家留言。繼續同大家空中會面。
呢十年,有朋友,亦有討厭我既人。有人贊成我管理,亦有人話我亂嚟。各式其式,有開心,有吾開心。但都過去。
從前少同大家吹水係因爲版主身 ...

新聞: 羅湖、落馬洲、皇崗、港澳碼頭口岸,午夜起,會暫停運作,以嚴控關口,壓縮人流。
內地夜遊討論區變死城

引用:
原帖由 ha228 於 2020-2-2 02:10 發表 查看引用來源
哈哈,我都系上香討幾年啫。
色到D朋友仔咁,有機會繼續吹水交流交流。
我都俾你扣唔少分🤣,跌左扣分陷阱都唔發覺,不過冇所謂,我主要系分享同吹水。
唔係政治一定糸想上市集資,系就回香討財經版吹過。

...
大把人俾我扣過分,亦加過分。我對事,不對人。我每日判帖過百,仲要兩個區,邊有咁得閒去記邊個俾我警告過吖。
香討,我而家係旅遊區分區版主。得閒過嚟行下啦。

當年,手手,之星同紀仁安佢地搗亂内遊版。俾我扣分禁言一堆。但有好帖時,我都加過佢哋分。

回覆 48# canon123 的帖子

過去了不用提啦,重之大家要保身體健康,沒有事才可以玩女,垃圾政府,大家自救,乜人也好,死傷最好免啦,始終大家系地球人,其實最悲哀系人民

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-2-4 11:07 發表 查看引用來源
過去了不用提啦,重之大家要保身體健康,沒有事才可以玩女,垃圾政府,大家自救,乜人也好,死傷最好免啦,始終大家系地球人,其實最悲哀系人民 ...
點解始終都要比人知道佢係好打得,我話乜就乜呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆