上一頁下一頁
發新話題

囡囡分享會燦破壞哂

收藏  |  訂閱
141  20.1k

回覆 39# 九哥哥 的帖子

真人吾算靚,過得去,但D後生仔應該鍾意尼D類型,波吾大

我系睇你uwant的po先知道英豪靚女多,點知宜家變成咁。宜家邊到靚女多啊?

回覆 42# taskforce01 的帖子

平安多,如果你在深圳去平安

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2020-3-25 07:21 發表 查看引用來源
九哥,而家咁既時勢,服務點會冇變,肯定水9你架啦,而家上鐘帶口罩一定冇上路,衫都唔知除唔除得,D女求9其幫你chok出黎就算
無上路正常,但除唔除得,試多幾次先下定論才客觀。

回覆 44# comton36 的帖子

冇生意乜七也除~好多勁似大媽技c出山,看過好多骨埸技C,得呢三件得,其他C兄報料,以前深圳三大靚女場,得平安開,富臨未開,另一間執左,英豪變朱一扒埸,有也五去啦

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-3-24 22:50 發表 查看引用來源
有的長注深圳的去玩出報告~現在只一能揸下奶出征~什麼沒有得玩,冇得乃提子,乃西,摸西,指插,去左更加慘,
同意.

回覆 30# 魔鬼仔@666 的帖子

應該糸
過年前1月廿幾号已經带住口罩大堂+入房鬆腿。。。。

平安的以前囡囡差不多返來了,個688超大波,如果有得揸爆佢至得😍

回覆 47# siew1203 的帖子

佢蒙頭入閘重好,當佢靓女,最緊要有得咬 lin頭,指插又淫水多,其他理得佢,反正佢糸吹就得,五知道以前的老相好重肯五肯吹,吹弟弟不會有肺炎吧?又冇互kiss😀

咁就冇咩意思了,不如自己搞掂算
引用:
原帖由 siew1203 於 2020-3-26 01:42 發表 查看引用來源
應該糸
過年前1月廿幾号已經带住口罩大堂+入房鬆腿。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆