上一頁下一頁
發新話題

算,唔互屌,傷精神~

收藏  |  訂閱
262  9.7k

引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-4-25 14:06 發表 查看引用來源
歡迎“香港中心的主題”報名
佢日日系到睇都唔夠膽認,引佢出嚟俾大家屌下佢過引下😂😂😂

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-4-25 13:15 發表 查看引用來源
咁你系咩先得架?!
偽藍屍?無間L?二頭蛇?屎忽鬼?
對你言論表下態嘛!
我系咩唔洗自己講,人哋會睇到,只系你呢啲黃狗畜生無分析能力,!
快啲報名啦,勇敢啲做隻勇敢黃狗!

引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-4-25 14:11 發表 查看引用來源
公平的,睇證據
呢個帖由第十幾頁開始好多曱甴回應,可以唔認咩?
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70004613&extra=page%3D1

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-25 14:50 發表 查看引用來源

呢個帖由第十幾頁開始好多曱甴回應,可以唔認咩?
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70004613&extra=page%3D1
我好少跟呢個貼,慢慢黎,見到就會加上去

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-25 14:46 發表 查看引用來源

我系咩唔洗自己講,人哋會睇到,只系你呢啲黃狗畜生無分析能力,!
你講條L咩!表態又吾敢,問你系米尼到D人都系無料呀?你親口講架,又吾敢認呀?偽藍屍?無間L?二頭蛇?仲要話佢地系鳩up撚,米陪下班L樣鳩up囉!有無講過呀?衣家系到扮大仁大義呀?

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-25 14:41 發表 查看引用來源

佢日日系到睇都唔夠膽認,引佢出嚟俾大家屌下佢過引下😂😂😂
其他人點講點吊,無L所謂!因為我太L清楚你系個偽藍屍無間L兩頭蛇,我專識只吊食蕉豪你一個,我已經超級愉悅,仲要睇住你長有百廿歲!

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-25 14:46 發表 查看引用來源

你應該勇敢D,跪低同佢地斟酒認錯,然後自摑两巴,跟住米可以入會囉!

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-4-25 15:06 發表 查看引用來源
你講條L咩!表態又吾敢,問你系米尼到D人都系無料呀?你親口講架,又吾敢認呀?偽藍屍?無間L?二頭蛇?仲要話佢地系鳩up撚,米陪下班L樣鳩up囉!有無講過呀?衣家系到扮大仁大義呀? ...
我愛港愛國,你吹咩?
你系黃狗快啲報名啦,講咁多把撚咩,講咩偽籃絲都晒鳩氣,你系正宗無腦黃屍曱甴撚,引到你入嚟真係好鳩開心🤣🤣🤣

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-4-25 15:19 發表 查看引用來源
你應該勇敢D,跪低同佢地斟酒認錯,然後自摑两巴,跟住米可以入會囉!
執人口水溦應聲蟲😂😂😂

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-25 15:44 發表 查看引用來源

我愛港愛國,你吹咩?
你系黃狗快啲報名啦,講咁多把撚咩,講咩偽籃絲都晒鳩氣,你系正宗無腦黃屍曱甴撚,引到你入嚟真係好鳩開心🤣🤣🤣
理西你食蕉豪愛乜鳩國吖!最重要系你愛吾愛188先?系米當佢地系鳩up撚先?定系覺得佢地無料扮四條先?有圖有真相呀!兩頭蛇快啲答!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆