上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 有白色陰毛😣

收藏  |  訂閱
88  7.7k

引用:
原帖由 善待寂寞 於 2019-7-3 12:28 AM 發表 查看引用來源

35歲
我愛人四十多都有些少

引用:
原帖由 前往進擊的腳指 於 2019-7-3 09:14 AM 發表 查看引用來源

有想过染番黑嗎?'
我都覺得老婆現正有些白陰毛都好性感

引用:
原帖由 PMSHK 於 2019-7-5 10:59 AM 發表 查看引用來源

哦,唔好意思

男,58歲,可以交朋友嗎?
當時可以,你教我屌閪可以嗎??
點解你咁fit....你58歲仲可以屌4次閪在2小時之內超額完成:smile_o12:

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-8-20 04:34 PM 發表 查看引用來源

我愛人四十多都有些少
肉肉弟弟師兄,我睇咗你愛人咁多靚靚寫真都吾見到有白色閪毛??
anyways你愛人無論身材,兩塊唇及屎忽窿都好正呀:smile_47::smile_47::smile_o12:

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-8-20 04:39 PM 發表 查看引用來源

我都覺得老婆現正有些白陰毛都好性感
肉肉弟弟師兄,無論你愛人有無白色閪毛都係咁正:smile_47:由其是我最中佢個又白又圓又滑嘅屎忽:smile_47::smile_47:
我一見到就忍吾住條賓周會自動硬晒 跟手就打JJ:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 toys10 於 2019-8-20 05:37 PM 發表 查看引用來源

肉肉弟弟師兄,我睇咗你愛人咁多靚靚寫真都吾見到有白色閪毛??
anyways你愛人無論身材,兩塊唇及屎忽窿都好正呀:smile_47::smile_47::smile_o12:
愛人在近陰亥上陰唇附近有些白陰毛

引用:
原帖由 前往進擊的腳指 於 2019-6-28 08:20 AM 發表 查看引用來源
快到40.,有6.7條白色尻毛,男人糸米隨着年紀大全部變白的?
聽都未聽過

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-8-20 05:46 PM 發表 查看引用來源

愛人在近陰亥上陰唇附近有些白陰毛
如果乃可以乃完閪之後 跟住順勢乃埋佢屎忽窿就真係發達了:smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 toys10 於 2019-8-20 05:34 PM 發表 查看引用來源

當時可以,你教我屌閪可以嗎??
點解你咁fit....你58歲仲可以屌4次閪在2小時之內超額完成:smile_o12:
好屌得!勁

引用:
原帖由 toys10 於 2019-8-20 05:37 PM 發表 查看引用來源

瀨屎忽窿兄幾時睇到😍😍?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆