上一頁下一頁
發新話題

Delete

收藏  |  訂閱
122  7.7k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-2-4 11:07 發表 查看引用來源
過去了不用提啦,重之大家要保身體健康,沒有事才可以玩女,垃圾政府,大家自救,乜人也好,死傷最好免啦,始終大家系地球人,其實最悲哀系人民 ...
好既,得閒就大家吹下水啦。

引用:
原帖由 canon123 於 2020-2-5 03:21 發表 查看引用來源

好既,得閒就大家吹下水啦。
冇得上去吹,唯有喺度網吹解悶!🤣

原來你系旅遊區,咁可以分享旅遊探秘😂⋯⋯唔會禁言吧。小弟年資淺,唔識幾個前輩🙄
引用:
原帖由 canon123 於 2020-2-4 04:10 發表 查看引用來源

大把人俾我扣過分,亦加過分。我對事,不對人。我每日判帖過百,仲要兩個區,邊有咁得閒去記邊個俾我警告過吖。
香討,我而家係旅遊區分區版主。得閒過嚟行下啦。

當年,手手,之星同紀仁安佢地搗亂内遊版。俾我扣分禁言一堆。但 ...

嘩,估唔到你識講ED嘢👍🏻
引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-2-4 11:07 發表 查看引用來源
過去了不用提啦,重之大家要保身體健康,沒有事才可以玩女,垃圾政府,大家自救,乜人也好,死傷最好免啦,始終大家系地球人,其實最悲哀系人民 ...

引用:
原帖由 ha228 於 2020-2-6 03:13 發表 查看引用來源
原來你系旅遊區,咁可以分享旅遊探秘😂⋯⋯唔會禁言吧。小弟年資淺,唔識幾個前輩🙄

ha兄,小心呀,旅遊區吾講得色情野架。小心被扣分呀。吾好話我吾提醒你。

引用:
原帖由 陳十二 於 2020-2-5 14:57 發表 查看引用來源

冇得上去吹,唯有喺度網吹解悶!🤣
搵條女幫你吹仲好啦。我都有名你叫:老頭。
搵我,貪我冇牙?

回覆 54# ha228 的帖子

我地呢啲系blue blood 一定識講😝💙💯

回覆 56# canon123 的帖子

現在比你也五敢吹,肺炎當道,說真話幾懷念FL玩69的日子,還以為過完年可以繼續玩69兩頭勾😂FL86就冇得玩69,不過在囗入面抽插爆發系好爽,當然69也可以,真的好扺玩又年輕又只上一個中。

回覆 58# 九哥哥 的帖子

環保會乃野架,淋病之類,九哥你唔驚咩?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-2-6 15:30 發表 查看引用來源
現在比你也五敢吹,肺炎當道,說真話幾懷念FL玩69的日子,還以為過完年可以繼續玩69兩頭勾😂FL86就冇得玩69,不過在囗入面抽插爆發系好爽,當然69也可以,真的好扺玩又年輕又只上一個中。 ...
69我吾好。KB就ok。不過都係鐘意開大多啲。深圳骨場冇得開大,要開大既,要去KTV,去馬交價錢差不多,但有保證有服務。
而家只有留港燒肺。

有冇諗個戴口罩69呢?會吾會防炎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆