上一頁下一頁
發新話題

囡囡分享會燦破壞哂

收藏  |  訂閱
141  20.1k

回覆 50# 魔鬼仔@666 的帖子

大家都係靠估,又冇國內去了師兄報料,朱扒多什麼也脫光,反正難得有人把玩😝

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-3-26 13:16 發表 查看引用來源
大家都係靠估,又冇國內去了師兄報料,朱扒多什麼也脫光,反正難得有人把玩😝
2&3月去香江141&足仔,  大部份系40-50肥大媽,  大大個肚腩, 真系吾想屌, 食吾落了. 好懷念SZ幼幼!

回覆 52# hkg369 的帖子

香港好多人找援助香港囡囡多,香港全部都係大媽,点揸波😬

而家一來一回要28日,服務係咁樣既話就唔去好過了
引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-3-26 13:16 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-3-25 21:43 發表 查看引用來源
冇生意乜七也除~好多勁似大媽技c出山,看過好多骨埸技C,得呢三件得,其他C兄報料,以前深圳三大靚女場,得平安開,富臨未開,另一間執左,英豪變朱一扒埸,有也五去啦 ...
無錯,唔比正常時更博(尤其大媽),難博客番食。

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2020-3-26 18:46 發表 查看引用來源
而家一來一回要28日,服務係咁樣既話就唔去好過了

何來28?入深都不用14。

引用:
原帖由 comton36 於 2020-3-26 19:18 發表 查看引用來源

無錯,唔比正常時更博(尤其大媽),難博客番食。
對~另外更正,FY 59五得糸中女來,又騙照,現在開番也冇用,甘多素質好大媽点玩得落手!

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-3-26 22:13 發表 查看引用來源
對~另外更正,FY 59五得糸中女來,又騙照,現在開番也冇用,甘多素質好大媽点玩得落手!
如何得知中女?師兄做勇士試過?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-3-26 13:46 發表 查看引用來源
2&3月去香江141&足仔,  大部份系40-50肥大媽,  大大個肚腩, 真系吾想屌, 食吾落了. 好懷念SZ幼幼!
有老前輩不知幾喜歡吃這一類品種😅😅😅

回覆 58# comton36 的帖子

大哥,過二十五己經係中女,看這照片己知道啦,重要我解釋,我玩開18~24,香討過來的人多知我囗味,中女我五多喜歡,上大六玩貪佢年輕貌美,玩中女完全不會開心😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆