上一頁下一頁
發新話題

算,唔互屌,傷精神~

收藏  |  訂閱
262  9.6k

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-25 15:46 發表 查看引用來源

執人口水溦應聲蟲😂😂😂
講尼D?!話你食蕉豪系小學雞無L錯,仲夠膽話188既人無料,想學野都學吾到,你學識都無L用啦!

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-25 15:46 發表 查看引用來源

執人口水溦應聲蟲😂😂😂
畏,食蕉豪!幫你諗到條生路,你話系我屈鳩你既,回覆D圖系我改既,從來無講過尼到D人無料,從來無話過尼到D人系鳩up撚。你食蕉豪咁無懶,實做得出啦!加油!

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-4-25 16:21 發表 查看引用來源
理西你食蕉豪愛乜鳩國吖!最重要系你愛吾愛188先?系米當佢地系鳩up撚先?定系覺得佢地無料扮四條先?有圖有真相呀!兩頭蛇快啲答!
柒頭俾啲新意啦,又系你叫表態,依家又話理閪你,你真系好撚小學雞,乜嘢愛唔愛188?你真係好撚On鳩呀!系討論區鳩up有幾出奇呀?
依家系你無膽認自己系黃狗!吠兩聲啦😏😏😏

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-4-25 17:00 發表 查看引用來源
畏,食蕉豪!幫你諗到條生路,你話系我屈鳩你既,回覆D圖系我改既,從來無講過尼到D人無料,從來無話過尼到D人系鳩up撚。你食蕉豪咁無懶,實做得出啦!加油! ...
糸咪谷鳩氣得濟?開始語無倫次🤣🤣🤣

無版主ge好處,歡迎大家繼續互屌,正呀喂!!

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-25 18:17 發表 查看引用來源

柒頭俾啲新意啦,又系你叫表態,依家又話理閪你,你真系好撚小學雞,乜嘢愛唔愛188?你真係好撚On鳩呀!系討論區鳩up有幾出奇呀?
依家系你無膽認自己系黃狗!吠兩聲啦😏😏😏 ...
要同無懶講新意?!教識你,你都學吾黎啦!食蕉豪你做人都未撚識呀。吊L完尼到D人,衣家又份正義,夠膽吊吾夠膽認,吊完又話鳩up吾出奇,你最L可憐系只夠膽系別壇吊此壇,明人不做暗事呀!柒碌無懶!

呢排大家怨氣咁大,而家盡情發洩啦XDD

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-4-25 18:19 發表 查看引用來源

糸咪谷鳩氣得濟?開始語無倫次🤣🤣🤣
小小吾開心架!睇L住你解釋吾到,有D心up囉,話哂你都系別壇元老嘛,你仲要話系果面學到好多野!身在曹營心在漢?!

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-4-25 17:00 發表 查看引用來源
畏,食蕉豪!幫你諗到條生路,你話系我屈鳩你既,回覆D圖系我改既,從來無講過尼到D人無料,從來無話過尼到D人系鳩up撚。你食蕉豪咁無懶,實做得出啦!加油! ...
無懶?咁咪好勤力囉,屌中有讚,高手!
我諗你想講佢係鄭中基 - 無“賴”

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-4-25 19:10 發表 查看引用來源
小小吾開心架!睇L住你解釋吾到,有D心up囉,話哂你都系別壇元老嘛,你仲要話系果面學到好多野!身在曹營心在漢?!
曱甴閪,又呢邊又果邊,曱甴閪無撚人理你架,淨系知你系曱甴閪🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆