上一頁下一頁
發新話題

情人節

收藏  |  訂閱
172  43.2k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-13 11:58 發表 查看引用來源
咁你都有著數啫!😉
無著數架wo
佢黎到我要俾個攬枕佢訓,佢唔同我過夜就佢morning call嗌醒我,佢同我過夜就我嗌醒佢,點計都我蝕

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-13 12:56 發表 查看引用來源
無著數架wo
佢黎到我要俾個攬枕佢訓,佢唔同我過夜就佢morning call嗌醒我,佢同我過夜就我嗌醒佢,點計都我蝕
咁有人服侍你吖嘛,餵到你飽飽!😉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-12 19:31 發表 查看引用來源
我係覺得唔可以全世界得佢要有自己既生活同交友圈子
佢約fd食飯或者打機我係好鼓勵架,係佢同佢fd一齊既期間我會做自己野唔會成日sd msg去打擾
我亦有我既交友圈子,好似聽晚咁我就約左舊同事食飯,嗌佢收工食自己 ...
師妹睇黎K先生都好熱戀緊妳,咁請問妳又有咩野咁吸引佢呢妳認為?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-13 14:29 發表 查看引用來源
師妹睇黎K先生都好熱戀緊妳,咁請問妳又有咩野咁吸引佢呢妳認為?
佢話我皮膚又白又滑,條腿好正,patpat好彈手,個胸又大。最重點係夠淫,佢以前d女每次見淨係俾佢搞一次,而我佢想要幾多次都會俾佢,有時我仲會主動騎上佢度。
我地既性格都幾似,就係做野會好勤力,但一放假就係🐷,淨係攤係度唔想郁

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-14 12:03 發表 查看引用來源
佢話我皮膚又白又滑,條腿好正,patpat好彈手,個胸又大。最重點係夠淫,佢以前d女每次見淨係俾佢搞一次,而我佢想要幾多次都會俾佢,有時我仲會主動騎上佢度。
我地既性格都幾似,就係做野會好勤力,但一放假就係🐷,淨係攤係度唔想郁 ...
你咁正,係男人都鐘意你啦!😉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-14 12:03 發表 查看引用來源
我地既性格都幾似,就係做野會好勤力,但一放假就係🐷,淨係攤係度唔想郁 ...
原來師妹有煞食既外表同完美body,HAHA.......加埋明白同男人之間應有既距離感,理應9成男人都會死係妳手上喎。
K先生會唔會好想識妳既朋友,我諗緊佢係唔係果種好想話俾全世界知,妳係佢既??HAHA......

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-14 14:52 發表 查看引用來源
原來師妹有煞食既外表同完美body,HAHA.......加埋明白同男人之間應有既距離感,理應9成男人都會死係妳手上喎。
K先生會唔會好想識妳既朋友,我諗緊佢係唔係果種好想話俾全世界知,妳係佢既??HAHA...... ...
講樣我又唔算靚,但身材又真係好既
佢又唔會表現到好想識既,但我俾佢出現佢會好開心囉
好似星期1咁明明平時佢要OT到8-9點先收得工,佢推哂D野俾人做,7點半即刻收工飛的過黎搵我😂
閃死我D舊同事🤭

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-15 05:13 發表 查看引用來源
好似星期1咁明明平時佢要OT到8-9點先收得工,佢推哂D野俾人做,7點半即刻收工飛的過黎搵我😂
閃死我D舊同事🤭 ...
HAHA...... 一句,高質啦即係。
咁師妹咪好多仔埋身?K先生呢樣會唔會好緊張?我記得我以前都會架,呢種感覺都幾得意。

喂,我好奇點閃法?即係妳D舊同事面前都take care妳,咩都照顧好晒?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-3-15 05:13 發表 查看引用來源
閃死我D舊同事🤭 ...
咁好抵比佢屌!😉
之後返去有冇獎償下佢?😉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-3-15 08:29 發表 查看引用來源
HAHA...... 一句,高質啦即係。
咁師妹咪好多仔埋身?K先生呢樣會唔會好緊張?我記得我以前都會架,呢種感覺都幾得意。

喂,我好奇點閃法?即係妳D舊同事面前都take care妳,咩都照顧好晒? ...
又未到好多仔既,少少咁囉
唔緊張就假既,但佢知我有分寸既
我地個日就食放題既,我講一句佢就幫我去拎野飲,再開埋俾我飲。我地要影合照佢就幫手影。我去廁所,我班舊同事引誘佢食海鮮(我敏感唔食得,但其實佢好鍾意食),佢完全無受引誘。食飽飽就乖乖地攬住我,聽我地講8卦咁。
我眼訓就即刻同我搭的士返屋企咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆