有無試過係地鐵人多個時俾女人個PAT掃到條J?

收藏  |  訂閱
16  2.8k

有無試過係地鐵人多個時俾女人個PAT掃到條J?

個野真係high到...

有幾HIGH :smile_41: :smile_41:

試過一次搭地鐵,俾個阿嬋 R 褲浪,R到扯旗,我驚佢玩鳩我,下個站行開避咗佢,佢又不時對我陰陰笑,成個柳屌樣,嘥料?嗰陣細個,點識食野,我估佢都係想摸吓𡃁仔啫

你小心有人報警啊。:smile_39:

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2019-11-13 11:07 PM 發表 查看引用來源
個野真係high到...
試過有幾個14-15碎國際學校女生(半唐番)上車, 其中一個對波仔貼實我背脊. 當時我想起黎明隻歌 "....願此刻, 時候會停..."

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-11-14 01:31 PM 發表 查看引用來源

試過有幾個14-15碎國際學校女生(半唐番)上車, 其中一個對波仔貼實我背脊. 當時我想起黎明隻歌 "....願此刻, 時候會停..."
我試過有個女仔要落車但多人好迫。佢打側zip出去用對奶掃我心口。。

引用:
原帖由 文式風 於 2019-11-14 02:56 AM 發表 查看引用來源
試過一次搭地鐵,俾個阿嬋 R 褲浪,R到扯旗,我驚佢玩鳩我,下個站行開避咗佢,佢又不時對我陰陰笑,成個柳屌樣,嘥料?嗰陣細個,點識食野,我估佢都係想摸吓𡃁仔啫 ...
嘩, 文ching睇嚟係你條野引導佢R 你喎
勁啦  :smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-11-14 01:31 PM 發表 查看引用來源

聽落都想  :smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 wingwing1234566 於 2019-11-14 08:30 PM 發表 查看引用來源

我試過有個女仔要落車但多人好迫。佢打側zip出去用對奶掃我心口。。
唔, 你哩個爽呀  :smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 freemanPH 於 2019-11-15 01:32 PM 發表 查看引用來源

嘩, 文ching睇嚟係你條野引導佢R 你喎
勁啦  :smile_o12::smile_o12:
有d阿嬋真係好撚咸濕,特別係佗北,那些年都係俾個上海婆㗳咗,依家機會留俾年青人☺

前往最後回覆