啜妓女乳汁

收藏  |  訂閱
32  5.8k

啜妓女乳汁

我先後H K,及祖國啜個隻鸡乳房乳汁,有冇師兄啜過斜骨及其他性工作者乳汁

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-3-30 23:18 發表 查看引用來源
40009292我先後H K,及祖國啜個隻鸡乳房乳汁,有冇師兄啜過斜骨及其他性工作者乳汁
你真喺講笑,幾拾年鷄齡点會未啜過女既乳汁,你不如問啜過幾多条女啦。

我就啜過十零個啦,最近由红顏人妻介绍啜過一個28歲福建妹,斷奶8个月,大力啜仲有少少,酸酸淡淡,我好似BB仔瞓喺佢大髀啜咗成粒鐘,我啜奶,佢舞棍。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-3-31 15:45 發表 查看引用來源

你真喺講笑,幾拾年鷄齡点會未啜過女既乳汁,你不如問啜過幾多条女啦。

我就啜過十零個啦,最近由红顏人妻介绍啜過一個28歲福建妹,斷奶8个月,大力啜仲有少少,酸酸淡淡,我好似BB仔瞓喺佢大髀啜咗成粒鐘,我啜奶,佢舞棍。 ...
我上次有幸啜到隻鸡乳汁都十年前,
紅门兄:你件算援交或友誼波,件囡算唔算性工作者,我啜到都係正式做鸡

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-3-31 00:37 發表 查看引用來源
我上次有幸啜到隻鸡乳汁都十年前,
紅门兄:你件算援交或友誼波,件囡算唔算性工作者,我啜到都係正式做鸡
好多都喺G....應該有三二個唔喺,呢件福建妹就唔喺,佢比男朋友呃咗,生咗个仔带左返鄉下比呀媽凑,為生活比我件人妻带左去KTV做金魚,質素高,幾条水鱼溝緊佢,我食頭淡湯昨。

唔係雞乳汁難求,師兄有料到唔該單聲

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-3-31 15:45 發表 查看引用來源

我就啜過十零個啦,最近由红顏人妻介绍啜過一個28歲福建妹,斷奶8个月,大力啜仲有少少,酸酸淡淡,我好似BB仔瞓喺佢大髀啜咗成粒鐘,我啜奶,佢舞棍。 ...
紅門C兄,請教
如果懷孕但走去落仔

會唔會有奶汁的?

我好似見到兩個花甲老人懷念過去

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-3-31 15:18 發表 查看引用來源
40009292我先後H K,及祖國啜個隻鸡乳房乳汁,有冇師兄啜過斜骨及其他性工作者乳汁
c 兄
可唔可以,唔打格仔呢

引用:
原帖由 emau1 於 2020-3-31 03:59 發表 查看引用來源
紅門C兄,請教
如果懷孕但走去落仔

會唔會有奶汁的?
唔会,通常三个月内就要做。

我啜过全部都喺生仔后出嚟做。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-3-31 04:40 發表 查看引用來源
我好似見到兩個花甲老人懷念過去
长玩长有,有心有力。

前往最後回覆