就係忍唔住要開貼賀賀佢XDD

收藏  |  訂閱
35  2.5k

就係忍唔住要開貼賀賀佢XDD

天網恢恢!死𡃁仔殺人被捕!今次男童院有排坐,坐到18歲再轉成人倉繼續坐,真係諗起都興奮XDD
曱甴唔順超咪屌我囉!

全城撲滅曱甴,曱甴末日來了

我只想講,曱甴們,記住所有事情都有後果,遲早問題,走唔甩

我只想講,武漢肺炎,害死全世界幾拾萬人,記住所有事情都有後果,遲早問題,走唔甩

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-4-23 10:56 發表 查看引用來源
我只想講,武漢肺炎,害死全世界幾拾萬人,記住所有事情都有後果,遲早問題,走唔甩
紅門,原來你都係死曱甴一隻,係美國肺炎呀! 你地有本事咪繼續搞香港,搞中國囉,香港警察未驚過,解放軍未驚過!但你要記住,你自己都係黃皮膚,黑眼睛,流緊中國人ge血,呢個事實永遠改變唔到...如果你嫌棄自己身份,大不了可以死左佢重新投胎,如果下世唔做豬,都有機會做隻美狗ge XDD

回覆 5# coldjointws 的帖子

佢地係思覺失調,明明係黃皮膚,黑眼睛,流緊中國人ge血但死都唔認係中國人,話係香港人喎.其實上海人,杭州人,貴州人,廣東人,潮州人,香港人都係中國人

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-4-23 11:26 發表 查看引用來源
佢地係思覺失調,明明係黃皮膚,黑眼睛,流緊中國人ge血但死都唔認係中國人,話係香港人喎.其實上海人,杭州人,貴州人,廣東人,潮州人,香港人都係中國人
都係果句,有腦就唔會做曱甴~佢地話自己係香港人都無錯ge, 但唔夠全面同理性囉,香港係中國管ge, 所以亦都係中國人,中國係地球其中一個地方,亦都可以叫地球人,人係呢個社會上可以有多重身份,好似兒女,學生,老板,老公,老婆,老豆,甚至係暴徒等等......並無衝突,但要記住,無論你當時係咩角色身份,都有相應ge責任,例如學生就係要讀書,暴徒犯法就要受法律制裁,走唔甩。。。

其實唔想做中國人可以申 請 退 出 中 國 國 籍,何必賴死唔走咁折墮

引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-4-23 11:05 發表 查看引用來源
紅門,原來你都係死曱甴一隻,係美國肺炎呀! 你地有本事咪繼續搞香港,搞中國囉,香港警察未驚過,解放軍未驚過!但你要記住,你自己都係黃皮膚,黑眼睛,流緊中國人ge血,呢個事實永遠改變唔到...如果你嫌棄自己身份,大不了可以死左佢重 ...
肛門紅, 系曱甴公?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-4-23 11:38 發表 查看引用來源
肛門紅, 系曱甴公?  
等佢自己表態啦......無論做人定曱甴,都要揀定一個立場架,做牆頭草死得仲快XDD

前往最後回覆