就係忍唔住要開貼賀賀佢XDD

收藏  |  訂閱
35  2.5k

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-4-23 12:58 發表 查看引用來源

武汉肺炎,想寫4个,点知得一个簡體字XDD
係咪仲想再柒?

附件

引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-4-22 20:58 發表 查看引用來源
咪得個講字啦,快d出來啦!懦夫!
我呢排日日做gym操fit自己就係為左扑濕你班排骨仔曱甴,真係不堪一擊XDD
而家再計劃操埋槍法,專打腎,好快有用XDD ...
出尼啦,我24小时做GYM,等你呀。

儍仔。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-4-23 13:06 發表 查看引用來源

出尼啦,我24小时做GYM,等你呀。

儍仔。
係“傻”呀,唔係“儍”呀。。。無文化真可悲。。。算,同文盲嗌交無好處,費事教精你,決定無視你,等返工繼續打曱甴XDD

引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-4-23 13:11 發表 查看引用來源
係“傻”呀,唔係“儍”呀。。。無文化真可悲。。。算,同文盲嗌交無好處,費事教精你,決定無視你,等返工繼續打曱甴XDD
用"殺它死", 噴射曱甴肛門!!

回覆 5# coldjointws 的帖子

操你媽個支那大陸蓄臭B

回覆 5# coldjointws 的帖子

隻曱甴又剛剛開了個新A/C..玩分身.曱甴即係曱甴,唔見得光

黃台之瓜=肛交門

大家莫勞嘈,叫華人或唐人吧。
優質劣質華人多到喊,分佈全世界各地包括中國港澳台。。。。。

回覆 28# siew1203 的帖子

拿住張中華人民共和國香港特別行政區身分證同特區護照就係中國人.拿住外國護照的才叫華人,就如美籍華人,加籍華人,新加坡籍華人...叫香港華人豈不是香港獨立為國了?唔好間接鼓吹香港獨立

引用:
原帖由 trumpgood 於 2020-4-23 17:11 發表 查看引用來源
操你媽個支那大陸蓄臭B
trumpgood = 肛門紅???

前往最後回覆