上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (爛尾故事集)之 <純情學生妹?!——29/11更新短文:「又執筆」(#341)

收藏  |  訂閱
346  47.3k

穎穎嘅淫性出哂嚟,仲玩埋影相

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-8-26 01:59 PM 發表 查看引用來源
穎穎嘅淫性出哂嚟,仲玩埋影相
係囉⋯⋯⋯點算呀⋯⋯咁淫

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-25 10:20 PM 發表 查看引用來源
第14集
由於阿楓的屋企人訂咗Buffet正日同阿楓慶祝,阿楓有叫阿穎一齊去,但阿穎怕唔好意思…所以就提前一日同佢慶祝。

阿穎帶咗之前做PART TIME的女僕制服 (老闆話比一套佢留念),加埋自己整的蛋糕去阿楓屋企,雖然佢覺得自己已經係一份好珍貴的禮物,不過阿穎都買咗個鎖匙包,等佢用鎖匙插入個鎖時,會想起點樣插自己….

去到阿楓屋企,阿穎就入去TOILET換女僕服,一行出嚟就見到佢 ...
楓楓有咁好既女友,真係執到

引用:
原帖由 kclai35 於 2019-8-27 08:06 AM 發表 查看引用來源

楓楓有咁好既女友,真係執到
我都覺得,只係淫咗d😝

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-27 10:08 AM 發表 查看引用來源

我都覺得,只係淫咗d😝
咁講真 ... 又乖  又專一  又靚既囡囡 ,
邊個男會介意佢姣D???
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-8-27 10:16 AM 發表 查看引用來源

咁講真 ... 又乖  又專一  又靚既囡囡 ,
邊個男會介意佢姣D???
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
又乖  又專一  又靚既囡囡<---穎穎全部都唔係喎

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-28 23:16 發表 查看引用來源

又乖  又專一  又靚既囡囡
咁會唔會有一個出場係又乖靚女又淫咁嘅呢

引用:
原帖由 Klwong137 於 2019-9-1 04:26 PM 發表 查看引用來源

咁會唔會有一個出場係又乖靚女又淫咁嘅呢
唔知呢~~

第15集

當阿穎諗到之後阿楓會經常對住呢張相打飛機,又或者比其他人睇,去炫耀,甚至擺上網SHARE,令到無數人睇到佢點樣比男人插,阿穎就愈來愈HIGH,好快就到咗….而阿楓亦都射哂出黎。

由於阿穎比阿楓口爆之後冇漱口,做的時候又呻吟又講野,其實都吞咗唔少精,阿穎開始接受到D精液,仲覺得幾好玩,所以佢解開幾粒衫鈕,露出深長的乳溝,將DOMDOM入面D精倒落去,再影張相,跟住先同阿楓一齊去沖涼。

雖然係阿楓生日,佢大一歲,但阿穎覺得自己在SEX方面,今日邁進咗一大步。沖完涼之後,兩人先記得未食蛋糕,阿穎整的係普通海綿蛋糕,有少少cream,用朱古力筆寫咗”Happy Birthday”

「我可以食到穎穎整的蛋糕呀!好開心」阿楓攬住阿穎,錫咗一陣。

正準備點蠟燭時,兩人幼稚地爭住點,結果意外地滴咗d蠟去阿楓隻手。

「哎呀!快d去沖下水啦」

「冇事呀,唔係好熱!」

許願,吹蠟燭,再送埋鎖匙包之後,阿楓好主動咁抱起阿穎,坐上佢大脾,餵阿穎食蛋糕。

「又唔係我生日…應該係我餵你呀」

「可以服侍你,令你開心,就係我最好的生日。」

「楓楓學壞喇,愈來愈口花花! 」阿穎拖住佢隻手,玩佢d手指,發現頭先比蠟滴到的手指仲有d紅,於是輕輕掃咗幾下。

「仲痛唔痛呀?都係我論盡啦,搞到你生日都比人SM」

「唔痛呀…而且SM都唔係用呢D蠟... ...」

「你有試過咩?」

「冇…梗係冇啦…真係冇!」

阿穎見佢咁急切否認….反而覺得有古怪,不過佢生日,暫時放過佢啦。就喺呢個時候,阿楓的電話響,原來係佢朋友JASON同阿傑,想搵佢食飯慶祝生日。

阿楓望下阿穎,好似有D為難咁。

「你帶埋我去丫….或者我自己返屋企都得,我哋都食咗蛋糕,唔緊要的。」

結果阿穎都跟埋去,約咗7點打邊爐。

時間尚早,佢哋又做咗兩次先出去,阿穎覺得比阿楓餵飽哂。

打邊爐時,兩人冇刻意講拍緊拖... ...阿穎覺得佢哋應該係拍緊拖掛…佢已經當阿楓係男友。….

大約食咗一個鐘,阿穎發覺自己應該醒目D,自己走先,唔好阻住佢哋幾個男人吹水,始終阿楓都應該有正常的社交生活。

「我走先喇…有功課未做完。」

「咁我都走喇」阿楓都即刻起身,阿穎將佢拉返低。

「我自己返屋企得喇,你哋繼續食啦。」跟住阿穎就拎銀包出嚟,但佢諗緊究竟應該比幾多錢呢?阿楓生日,即係將單除三啦…但佢地D啤酒另外叫…自己又冇飲,照比又好貴,唔比又好小家...

「唔駛啦…你仲係中學生」

「你哋都係學生啦….大學之嘛..」最後Jason同阿傑只係象徵式收一百蚊。

阿楓送阿穎去車站時,阿穎以為佢會再攬下自己,或者咀咀,但咩都冇…真係衰!結果又係阿穎主動攬佢,喺佢耳邊講:「陣間食多D雞子….補返下晝….嘻~」

見到阿楓面都紅哂,阿穎就再錫佢一啖先放開佢。

(待續)

呢個故事原本的章節仲有一集多D就出哂,之後就係全新內容了~~
但我只係寫得好少,希望之後都可以一星期一集啦

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-9-1 10:46 PM 發表 查看引用來源
第15集

當阿穎諗到之後阿楓會經常對住呢張相打飛機,又或者比其他人睇,去炫耀,甚至擺上網SHARE,令到無數人睇到佢點樣比男人插,阿穎就愈來愈HIGH,好快就到咗….而阿楓亦都射哂出黎。

由於阿穎比阿楓口爆之後冇漱口,做的時候又呻吟又講野,其實都吞咗唔少精,阿穎開始接受到D精液,仲覺得幾好玩,所以佢解開幾粒衫鈕,露出深長的乳溝,將DOMDOM入面D精倒落去,再影張相,跟住先同阿楓一齊去 ...
你勤力啲啦,好唔好?哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆