上一頁下一頁
發新話題

揼得唔錯嘅足仔

收藏  |  訂閱
83  54.6k

回覆 30# Simonhatesjazz 的帖子

以前叫紅姐,而家叫美美

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2021-3-19 11:43 AM 發表 查看引用來源

骨鐘係45分鐘

床尾機?師兄爭取下先得架
解bra 摷底都得架喎
但我WECHAT搵佢話2個鐘420
雖然都預左唔足鐘
至於解BRA又無問喎

佢同我打緊我都唔知,我以為按緊細佬炸

想問下有冇師兄知間野夜晚收幾點?

噚晚攰攰地,走左去呢間師兄介紹既紅姐,入到去乾淨企理,不過房比較窄,問好價錢就去沖涼,房雖然窄但沖涼房就闊落都OK既,回房後見已經舖好晒一次性床單正,於是我就搵下有無紙底褲,喺個攬度想開嚟着之制紅姐就推門入嚟望我就話唔晒着啦,咁我就好開心打大赤罅扒喺張床由佢發辦,佢踩背穴位都算準,雖然唔係大師級但俾其他同行都出色,不過厭佢踩落穴位停留時間太少如果hold到2秒就一流,踩完跟手落油推全身,佢手推油無踩背咁好可能唔係幾夠力鍾意大力金剛指既人應該滿足唔到佢地,但都係舒服既我都訓著咁濟,半夢半醒之間我感覺兩腳已被佢啷高左喺佢大腿度,佢用指甲幫我拗痕我打冷震我頂唔順就轉身,之後佢慢慢幫我推大髀筋而我喺呢個時候用手慢慢遊走佢全身最後成功解bra,兩個白雪雪大肉球盡現眼前,佢都好識做無葉問上身反而好配合由背向我跟著坐我旁邊,佢見到我好似好辛苦咁摸佢於是烏低個身將兩個球掃落我塊面度,最後我好難得喺咁盡慶既情況下發洩出嚟,佢洗完手返入嚟再幫我按多一陣就沖涼俾錢走人,望下個錶差唔多玩左兩個鐘,超時完成。唔錯!

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2021-3-21 18:26 發表 查看引用來源
想問下有冇師兄知間野夜晚收幾點?
間嘢24小時,不過佢返朝11晚11

原來紅姐館,而家鋪位細佐1半

回覆 34# Morden-stage 的帖子

師兄,求地址🙏🙏

引用:
原帖由 kwokwi1120 於 2021-3-22 16:17 發表 查看引用來源
師兄,求地址🙏🙏
俾多少少提示,長沙灣道太子方向與黃竹街交界,x美養生

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2021-3-22 11:50 發表 查看引用來源
間嘢24小時,不過佢返朝11晚11
師兄知唔知除左紅姐之外既其他技師服務如何??

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2021-3-23 01:37 發表 查看引用來源
師兄知唔知除左紅姐之外既其他技師服務如何??
無試過,不過外型都OK,有機會去試。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆