[不能說的性事] 把“她”調教成av熟女😄邊條正?😋

收藏  |  訂閱
23  4.1k

把“她”調教成av熟女😄邊條正?😋

有冇男人會付諸行動,同老婆拍片,將佢變身成av女,我諗都幾好玩幾刺激!
唔好問我有片有真相,我是冇片的,不過睇過一條人妻片,是她的淫夫親自操刀拍下的,超頂引😋

附件

想想都刺激

唔使講到調教咁嚴重, 好似平時旅行影相拍片留念咁上下心態, 分別旅遊時 d 相/片可以俾人睇, 私家四仔要加密收藏唔公開得, 只可以自己兩個人回味. 不過出於自願好過偷拍....:smile_04:, 唔想就唔好勉強.

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2019-10-24 14:52 發表 查看引用來源
有冇男人會付諸行動,同老婆拍片,將佢變身成av女,我諗都幾好玩幾刺激!
唔好問我有片有真相,我是冇片的,不過睇過一條人妻片,是她的淫夫親自操刀拍下的,超頂引😋 ...
你拍奪片,畀大家欣賞下。睇下得唔得。

引用:
原帖由 A1000 於 2019-10-25 09:55 PM 發表 查看引用來源

你拍奪片,畀大家欣賞下。睇下得唔得。
早已拍左,不過收埋冇公開,除非徵得個女人同意,我就會開返個小型分享會,供諸同好😄

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2019-10-26 10:33 發表 查看引用來源

早已拍左,不過收埋冇公開,除非徵得個女人同意,我就會開返個小型分享會,供諸同好😄
等你分享。

引用:
原帖由 A1000 於 2019-10-26 10:59 AM 發表 查看引用來源

等你分享。
先分享佢呢d貼身物嘢

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2019-11-7 12:27 PM 發表 查看引用來源

先分享佢呢d貼身物嘢
仲有

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2019-11-7 12:32 PM 發表 查看引用來源

仲有
仲有好多

附件

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2019-11-7 12:33 PM 發表 查看引用來源

仲有好多
繼續

附件

前往最後回覆