回港易,來港易,哈哈,快企滿街

收藏  |  訂閱
10  3.4k

回港易,來港易,哈哈,快企滿街

回港易,來港易,新血補充,大把鸡食

林鄭話,哪俾多D雞落黎嘞,但要愛國愛黨打科輕,先有綠色叫雞碼!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-4-13 07:39 發表 查看引用來源
林鄭話,哪俾多D雞落黎嘞,但要愛國愛黨打科輕,先有綠色叫雞碼!!!
我今日打第二劑, 中港司机都唔規定科興

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-4-13 08:52 發表 查看引用來源
我今日打第二劑,40049898中港司机都唔規定科興
而家係聖保祿

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

退咗休就唔好學人叫雞啦,柒頭。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-4-13 05:15 發表 查看引用來源
退咗休就唔好學人叫雞啦,柒頭。
退休叫鶏不可怕,最可怕喺叫老鷄,濑姥姥閪,啜黄金液。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-4-14 01:16 發表 查看引用來源

退休叫鶏不可怕,最可怕喺叫老鷄,濑姥姥閪,啜黄金液。
握手又怕,俾人搭枱食嘢又怕(不過三屍唔会俾人搭枱)怕,H K每晚起码有十萬人同提供俾我用百五到二百五性服務性工作者年紀相若四五十歲婦女,濑閪,中出
一谂月中回港易,插秧個的福建北嫂,如贯回港,下月中來港易,各方城中村少艾,廟亍以前地盤200高質企,玩返個零月,大陸唔通,去泰國通,布吉有泳池酒店一百唔使,包埋早飧,不過現机票要近五千,如果諗流浪泰國三月以上,都唔錯

想去泰國做吹簫七?你都吾捨得啦。有賓周女人又冇閪你奶又冇百二蚊三百中出屎眼咁平,算數啦你都係返龍蝦果檔幫襯不斷重復奶番個堆姥姥gap

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-4-14 08:19 發表 查看引用來源
想去泰國做吹簫七?你都吾捨得啦。有賓周女人又冇閪你奶又冇百二蚊三百中出屎眼咁平,算數啦你都係返龍蝦果檔幫襯不斷重復奶番個堆姥姥gap
泰国大把平鸡,500匹中出全套老人妖都係五百,
曼谷机票平,千八
我昨日先一百玩龍蝦大媽

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-4-14 08:19 發表 查看引用來源
係呀,剛玩龍蝦大媽都係一百,北上企亍咁屌中出都係五條人仔今年中左心通同快手,真係快手放,執左三萬[attach]40050114[/attach]
又買左十萬中銀,賬面都執三萬,捨唔捨得,用得其所
而家布吉机票单程二千零,有埋泳池有埋早飧,一百唔使
而家泰國浴室,色情按摩院,gogo Bar中檔次執一劑都係二三千匹,計埋小費,飲食,四千匹,一千港纸

前往最後回覆