睇完医生叫平鸡,來港易大把平鸡叫

收藏  |  訂閱
12  3.8k

睇完医生叫平鸡,來港易大把平鸡叫

睇完医生, 落咸記,大把鸡,埋歐美廣場 捉件諗住過新登賓館享受馬檻三面鏡屌閪, 点知去美心 ,啱啱三日先中出屌完,唔跟,
埋富华 食lunch,食完出門口俾件馬尾大媽嬲,回一百,佢又肯,上龍蝦炮房

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-4-16 08:33 發表 查看引用來源
睇完医生,40050020落咸記,大把鸡,埋歐美廣場40050021捉件諗住過新登賓館享受馬檻三面鏡屌閪,40050022点知去美心40050023,啱啱三日先中出屌完,唔跟,
埋富华40050024食lunch,食完出門口俾件馬尾大媽嬲,回一百,佢又肯, ...
上到房,件大妈只除下打底褲,就咁叫我屌,如圖般 北上中出五條大妈

冇人性呀你奶閪七,最後幅圖片似老強大肚婆多D囉!!! 有得去美心唔去,美心吖我都唔知幾多美好回憶呀!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-4-16 23:48 發表 查看引用來源
冇人性呀你奶閪七,最後幅圖片似老強大肚婆多D囉!!! 有得去美心唔去,美心吖我都唔知幾多美好回憶呀!!!
你話龍蝦有单房单浴厕炮房,發你個夢,相信美心回憶都係海市辰楼

咁多年都仲係玩老雞都唔知有咩咁值得攞彩,你條柒頭真係一嚿垃圾。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-4-17 02:17 發表 查看引用來源
咁多年都仲係玩老雞都唔知有咩咁值得攞彩,你條柒頭真係一嚿垃圾。
依一年冇得北上先玩咸記,睇左依的 就要睇下真人,玩下gap,
咸記快平

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-4-17 00:50 發表 查看引用來源
你話龍蝦有单房单浴厕炮房,發你個夢,相信美心回憶都係海市辰楼
當日上三樓,左边後座,一劏三板間房,一共用浴厕,而另一边後座就一劏二,又係板間,另二樓前座就像一般住家两房一浴,冇你老作閪单房連浴厕,先屌你YY再講点屌鸡

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-4-18 09:36 發表 查看引用來源
當日上三樓,左边後座,一劏三板間房,一共用浴厕,而另一边後座就一劏二,又係板間,另二樓前座就像一般住家两房一浴,冇你老作閪单房連浴厕,先屌你YY再講点屌鸡 ...
g
你老作奶閪柒,我就唔信你,影幅相黎睇下,影晒成幢樓每層每戶俾大家評下理,唔係你條脷同賓周即廢!!!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-4-16 08:33 發表 查看引用來源
睇完医生,40050020落咸記,大把鸡,埋歐美廣場40050021捉件諗住過新登賓館享受馬檻三面鏡屌閪,40050022点知去美心40050023,啱啱三日先中出屌完,唔跟,
埋富华40050024食lunch,食完出門口俾件馬尾大媽嬲,回一百,佢又肯, ...
性病又發作要睇皮膚科?

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-4-17 19:01 發表 查看引用來源

性病又發作要睇皮膚科?
叫鷄,生野,睇医生,又叫鷄,又生野,又睇医生,有人以為好巴闭,日日同人講,你唔知咩?

前往最後回覆