[原創作品] [圖文新賞試]真人連環圖:丈母娘看不起我嗎?就要她乖乖替我含![20P]

收藏  |  訂閱
31  17.4k

[圖文新賞試]真人連環圖:丈母娘看不起我嗎?就要她乖乖替我含![20P]

整住咁多先拉,如果反應好,我應該會整多D!

:smile_34: 梳化
:smile_o16:  中伏  :smile_35:

加油加油 繼續

京兄,果然創意無限,勇於嘗試:smile_o12:
雖然個人對呢個“玩”法好有保留,但因為京兄乜都咁試嘅心,好合本人脾胃,加上少少私人感情,所以我都蔥咗,支持一下:smile_30:

幾吸引加油!

京兄,剛响米兄個場,睇到你想寫歷史色文或生態文,好呀!咁樣可以有多啲唔同類型故仔睇到,絕對係讀者之福:smile_o12:

如果你問我,我會認為揀一個自己熟悉嘅去寫最好,好似話一個行業,你係好熟其中運作,當寫起上來绝對會得心應手,令篇文章變得紮實,相信亦較易令讀者投入其中,本人覺得係首選。

但如果冇乜行業或階層係好熟(可能一知半解咁),咁我又認為可以寫你自己有興趣嘅歷史或某個歷史人物,一來寫得開心、二來京兄自己都有講,已有基本架構,感覺上會易入手啲。

不過,我個人都係認為,最緊要係京兄想寫邊類型先、邊類後,由自己嘅心出發,才是最好

京兄非常有創意,所以我第一時間睇到即比洋蔥頭支持,金髮大波熟女係我最近嘅喜好,啱晒我口味,所以我喺鹹圖版,有熟女淫妻系列

我一向覺得,間中搞吓新意思係好事,可以令到呢版“百花齊放”,當然讀者嘅評價係會有like有唔like,重點係自己玩得開心,就以我為例,我有一篇文係科幻加鹹濕加港式次文化文風,我預咗唔會有好多like,特別係內地讀者,睇唔慣呢種一除3就抽插嘅劇情,完全無太多描寫,他們會覺得係好膚淺,但我就鍾意以呢種“raw and tough"嘅風格示人,因為咁樣寫嘢好有趣,當然其實係自己覺得有趣而已,哈哈

我寫嘢係咁,扑嘢都係咁,所以我同自己女友非常夾,大家都鍾意快速幹一回,然後倒頭大睡,朝早返工夠晒精力搏殺過,因為我同佢都係“工作狂”, 喜歡精神飽滿咁返工做嘢,扑嘢就唔想搞一大輪先入“正題”, 無謂花大多時間喺前戲,但其實我知道,好多囡囡唔鍾意咁,覺得未 ready就入,好很辛苦,幸好我的女友係萬中無一,“一撻即著”嗰種,哈哈

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-2-24 10:46 AM 發表 查看引用來源
京兄,果然創意無限,勇於嘗試:smile_o12:
雖然個人對呢個“玩”法好有保留,但因為京兄乜都咁試嘅心,好合本人脾胃,加上少少私人感情,所以我都蔥咗,支持一下:smile_30:
係架,我係絕對支持創意架,之前好似有位網友,
上黎作左篇英文咸詩,我都好支持架!

唔緊拉,對連環呢個「玩法好」有保留姐,
咪齋睇下D對白羅。。。點呀,D對白頂唔頂癮?
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-23 10:40 PM 發表 查看引用來源
:smile_34: 梳化
:smile_o16:  中伏  :smile_35:
無可能,我咁比咁多心機去寫,邊有可能有「伏」你中?!

引用:
原帖由 pure3000 於 2018-2-25 01:42 AM 發表 查看引用來源
京兄非常有創意,所以我第一時間睇到即比洋蔥頭支持,金髮大波熟女係我最近嘅喜好,啱晒我口味,所以我喺鹹圖版,有熟女淫妻系列

我一向覺得,間中搞吓新意思係好事,可以令到呢版“百花齊放”,當然讀者嘅評價係 ...
都係架,我覺得西咸比到我另一種感覺。。。點講呢?
即係日咸好似來來去去,都係果十幾種套路,
但西咸就生活化好多,或者好似有D一來就扑、鋪排不足咁,
不過D西人不嬲都即興D架拉,至少有呢D拗交戲碼先,
睇日咸你幾時見過有拗交?!

(同埋睇西咸,我覺得會學識係平凡中搵到美麗。。。
就好似#1呢種熟女咁)

至於即唔即扑既問題。。。唉,講真我地班讀者要求係幾高,
我有時鋪排一兩版先埋牙,佢地先勉強收貨;
有時明明鋪左成版,係佢地眼中都係叫「一來就即扑」。。。

前往最後回覆