[原創作品] 短篇故事,戀戀沖繩(全文完)

收藏  |  訂閱
39  20.7k

引用:
原帖由 pure3000 於 2018-1-9 03:18 PM 發表 查看引用來源
倉務員兄呢種非常寫實嘅風格,係好多讀者都好鍾意嘅文章風格,如果真係要等到囡囡約過炮先再發文,實在可惜,咁當然,我都認同你嘅想法,能親歷其境,才能寫得細緻,已比洋蔥頭,以示支持繼續發文
多謝師兄繼續捧場!

樓主加油,祈待早日有更新!💪

人在外,心情輕鬆,警界心都小啲,大戰連場在所難免吧!

雖然我唔係咩經驗都無的戇男,但係畀Petty突如其來的舉動,我下意識推開咗佢,說道:「你做咩啊?」「尋晚咁好機會點解你唔掂我?係唔係我唔夠吸引?」佢望住我雙眼回答。Oh! My God! 到底係我幻覺定係我聽錯,我以為只有啲爛鬼電視台節目先會編到啲咁爛情節,係呢一刻我呆一呆整理思緒說:「Sorry!我已經結咗婚。」「我唔介意!」Petty再次貼近用雙手緊緊攬住我。
「你唔好咁啦!」我試圖再次推開Petty,「你其實想同我做,係唔係?你下面好脹。」唉!估唔到我條肉棒出賣咗我,我都唔掩飾咁多,加強語氣說:「係!有靚女係面前,有邊個男人唔心動,但我已經係一個人夫,唔可以行差踏錯。」Petty雙眼通紅答:「我知道你係好人,我初戀男友出面有第二個女人,我唔甘心,我要佢知道無咗佢我一樣有男人要!」女人的復仇心態真係好可怕。難得有得食唔去食,又點對得住自己?我用手抹去Petty臉上的淚水,兩片嘴唇已經不自覺貼着......。

<待續>

我倆忘形的吻着對方,舌頭互相交纏,由走廊錫到床上,我解開Petty的上衣,紫色蕾絲胸圍包住那白滑的乳房,我解開胸扣,Petty突然雙手一遮,我停了下來說:「你未Ready?」佢擰擰頭答:「不如沖完涼先再做好嗎?」我拉一拉佢起身,胸圍徐徐跌在床上,一對36D加上粉色乳頭的乳房,呢種視覺效果令我的肉棒起了反應,而Petty視線正望住我脹大了的子孫根。
我拖佢進入沖涼房,快速解去身上束縛,而佢脫掉餘下的短裙及與胸圍一套的紫色內褲,我仔細掃描她的銅體,腰部有少少贅肉,但不算太肥,而那三角地帶的毛毛不算濃密,好明顯有修剪過。我倆企進浴缸開着花灑,Petty的手塗上梘液,捉住我的肉棒前後搖晃着.....。

<待續>

「你細佬好脹好大啊!」Petty好似發現新大陸咁好專注睇住我條肉棒。我笑笑答:「個個男人都係咁上下,我唔覺有咩特別囉!」「你比我男友果條長啲同粗啲。」佢溫柔的雙手加上梘液不停前後搖,我感到有啲想射的感覺,為咗唔係佢面前咁失威我立即嚟個反客為主,塗上梘液進攻Petty上下兩路,「唔......唔......」佢皺起眉頭低吟着。我左手不斷搓佢乳房,而右手就係佢的陰唇周邊遊走,佢放開捉住我肉棒的手,攞起花灑幫我沖身,我繼續進攻佢下路,開始捽佢已凸起的豆豆。
Petty雙腿微微張開,關上水掣,右手捉緊我左臀,而左手就扶住浴缸邊,腰子微微一彎,我感到整隻右手都佈滿佢啲淫水,我快速係佢豆豆及陰唇外圍猛咁捽,佢好用力捉實我手臀,整個人抽搐咗幾下,就跪咗係浴缸裡面,而我手臀就被佢啲無情力整紅留底咗個手印,突然我的肉棒有一陣暖意,Petty的小嘴將我整條肉棒吞下......。

<待續>

望住Petty專注同我口交同時,我手多多搣佢已凸起的乳頭,相比我老婆同Co,眼前呢個女人的口技真係高下立見,我諗Petty條仔係一個食家,調教得佢好到位。Petty左手輕輕撫摸我個陰囊,嘴巴沿住陰莖底部由下而上舔着,遊走去到龜頭便輕輕一吸一舔,接着把我整條肉棒吞下,有節奏地進進出出吸啜,望住佢啲口水加上我啲體液係佢口中流出嚟個畫面,不消2分鐘我已經有射意,我腰部下意識向前頂,佢應該感覺到我就快到,除了嘴部加強吸啜力之外,還加上右手不停磨我條子孫根,我呀一聲打算抽出肉棒,點知忍唔住千萬大軍已經係佢面前噴出嚟。
搞到佢一面都係我啲精液,我連忙攞條毛巾畀佢清理說:「Sorry!你含得我太舒服,忍唔住就射咗。」佢臉紅紅答:「你射咗好多啊!你谷咗好耐?」我無答佢,只係扶起佢再清洗一下,便圍住浴巾走到床上......。

<待續>

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2018-1-10 05:02 AM 發表 查看引用來源

多謝師兄繼續捧場!
等待更新中, 全力支持👍😃

圍住浴巾的Petty瞓咗係床上,雖然熄晒房燈,但陽光穿過拉着紗布的窗戶照射到佢身上,我可以清楚睇到佢胸口上下起伏,加上兩條白滑修長的腿,我已經忍唔住想佢。咪住先!我忘記咗呢度唔係時鐘酒店,係無避孕套供應,搞到㷫烚烚先嚟無套用點算好呢?我好尷尬係佢耳邊講:「我無套係身,不如你等我落去便利店買上嚟好嗎?」點知佢拉住我的手放係佢胸前答:「我對膠有敏感,食開避孕藥,你嚟啦!」既然佢咁講我都唔理得咁多,我一下解開圍住佢身上的浴巾。
我慢慢由臉部、鎖骨錫到佢胸前,呢啲可遇不可求的粉紅色乳頭我愛不釋手地玩弄着,右手則係佢私處不停遊走,Petty呻吟的聲音相比Co無咁放簜,只係好細聲「唔.....唔......」喘氣,望住佢含蓄個樣,令我諗番起第一次同老婆行房時的情境......。

<待續>

玩弄着Petty濕到不能再濕的陰核,突然佢弓起條腰,左手好肉緊揸實枕頭,右手側不斷摙自己的乳頭,我手指感到有一股熱流係佢陰道噴射出嚟,透明的液體染濕了四份一張床單,隨之而來Petty的身體不停抽搐,我畀佢啲反應搞到呆咗一呆,人生第一次見到女人係我面前潮吹,我有點羨慕佢男友調教到佢身體咁敏感,畀咗一個咁大驚喜我。
佢喘住氣好細聲說:「你摸得我好舒服好想要,嚟啦!快啲放你細佬入我妹妹度。」我示意Petty轉身,望住佢個畀啲淫水搞到反晒光的陰部,我慢慢將我條肉棒無阻隔的插入,梳妝枱上的鏡子,倒影着畀我後入Petty皺住眉頭的畫面,我唔知佢係享受還是辛苦,開始加快我腰部動作,雖然佢陰道無Co呢個淫娃咁窄,但陰道內壁果種燙熱,連同佢啲淫水因活塞運動所發出「吱....吱....」聲響,我唔敢怠慢大力大力咁抽插,佢喘氣聲愈來愈急促,我感到佢陰道有股力同我抗衡,將我的肉棒向外推,當我抽出時,佢個陰道再一次噴出燙熱的液體.......。

<待續>

前往最後回覆