[原創作品] [圖文新賞試]真人連環圖:丈母娘看不起我嗎?就要她乖乖替我含![20P]

收藏  |  訂閱
31  17.4k

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-25 09:48 PM 發表 查看引用來源

無可能,我咁比咁多心機去寫,邊有可能有「伏」你中?!
本來見到係京兄發帖, 咪即刻衝入嚟梳化先囉, 點知後尾見到啲雞巴對白 ! !
你都知我不嬲對 「雞巴 」 字眼幾咁唔老黎㗎啦 。 。 :smile_o02:
之後再睇清楚埋個大山婆。。 嘩 !仲唔係中埋伏 ?:smile_o16:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-2-26 10:15 AM 發表 查看引用來源
本來見到係京兄發帖, 咪即刻衝入嚟梳化先囉, 點知後尾見到啲雞巴對白 ! !
你都知我不嬲對 「雞巴 」 字眼幾咁唔老黎㗎啦 。 。 :smile_o02:
之後再睇清楚埋個大山婆。。 嘩 !仲唔係中埋伏 ? ...
1,呢個真係無偈,小弟去台灣讀左5年書,之前睇色文,
都係睇台灣色文。。。台灣既影響,己經深入骨髓架拉!

。。。當然,我也要遷就大中華市場麻!

2,你係講身材太粗壯,定係講個樣先?
如果好似下圖呢兩件咁肥大肉厚,你又覺得食唔食得落呢?

:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-2-24 09:23 PM 發表 查看引用來源
京兄,剛响米兄個場,睇到你想寫歷史色文或生態文,好呀!咁樣可以有多啲唔同類型故仔睇到,絕對係讀者之福:smile_o12:

如果你問我,我會認為揀一個自己熟悉嘅去寫最好,好似話一個行業,你係好熟其中 ...
其實我自己都覺得生態文好D,不過個人閱歷又有限。。。
本屎忽到E+,都只係做過三份工,叫得上「好熟其中運作」
就只有兩份。。。

不過,反而我之前既作品,係好鐘意觀察人來寫,
同埋鐘意係電視、電影果D取才,好似<拆解金融女強人>
角色原形其實係<衝2>個HEATHER姐:

<萌爆的小阿姨>就係參考左日漫<爆趣鄉公所>:

<花樣少年少女失身記>就係參考左台劇<花樣少年少女>:

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-25 10:15 PM 發表 查看引用來源

都係架,我覺得西咸比到我另一種感覺。。。點講呢?
即係日咸好似來來去去,都係果十幾種套路,
但西咸就生活化好多,或者好似有D一來就扑、鋪排不足咁,
不過D西人不嬲都即興D架拉,至少有呢D拗交戲碼先, ...
讀者要求高,有要求高嘅好處,好處係會激勵到一啲師兄師姐,精益求精,不過對於我呢種,只求過吓手癮嘅作者,就無乜所謂啦

引用:
原帖由 pure3000 於 2018-2-26 09:16 PM 發表 查看引用來源

讀者要求高,有要求高嘅好處,好處係會激勵到一啲師兄師姐,精益求精,不過對於我呢種,只求過吓手癮嘅作者,就無乜所謂啦
我覺得自己年紀愈大,愈來愈鍾意遊戲人間,好多嘢都無乜所謂,最緊要好玩

喺“香討”,我最去得多嘅版,就係鹹圖版同呢個色文版,我經常攞囡囡肉體嚟玩,不過可能係“物極必返”,最近鍾意研究“愛恩斯坦”,喺科普領域遊玩,玩得幾玩,研究埋“瑪雅”泥板,點知覺得愈來愈好玩, 去埋 UFO版,最終走咗去“身心靈”嗰一版,確係幾盞

引用:
原帖由 pure3000 於 2018-2-26 09:49 PM 發表 查看引用來源

我覺得自己年紀愈大,愈來愈鍾意遊戲人間,好多嘢都無乜所謂,最緊要好玩

喺“香討”,我最去得多嘅版,就係鹹圖版同呢個色文版,我經常攞囡囡肉體嚟玩,不過可能係“物極必返”,最近鍾意研究“愛恩斯坦”, ...
其實,P兄年紀有幾大?
我一直以為係成熟既版友先鐘意慢慢鋪排,後生果D,
就下下衝衝衝。。。

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-27 11:20 PM 發表 查看引用來源

其實,P兄年紀有幾大?
我一直以為係成熟既版友先鐘意慢慢鋪排,後生果D,
就下下衝衝衝。。。
如果有睇過我嘅舊文”我和女上司的不倫關係”,可能會有啲印象,因為在開頭我已經講過自己嘅年紀,對後生仔女來說,我年紀大,對於維園阿伯來說,我年紀仲細,不過我覺得,唔係年齡問題,而係肯花時間睇色文嘅讀者,大多數都係鍾意慢慢來的劇情,一味衝衝衝,只係少數,咁當然,我既係作者,亦係讀者,我對於任何故事都係無所謂,當如係消磨時間的一種娛樂,唔會太認真

引用:
原帖由 pure3000 於 2018-2-28 12:21 AM 發表 查看引用來源
如果有睇過我嘅舊文”我和女上司的不倫關係”,可能會有啲印象,因為在開頭我已經講過自己嘅年紀,對後生仔女來說,我年紀大,對於維園阿伯來說,我年紀仲細,不過我覺得,唔係年齡問題,而係肯花時間睇色文嘅讀 ...
P兄既講法,小弟非常同意!
有師兄出既文係慢火蒸燉,內容慢慢鋪排,我都非常欣賞,
唔知P兄認唔認同呢,之前有位無巧兄講過:
AV最正既唔係扑野,而係女優比男優搞上手既過程!

無就無D長文師兄咁細膩架拉,有時劇情仲有少少夾硬來,
但係D對白、女優D反應、男優見縫插針式既推進,
小弟都覺得幾正架~

係喎,原來同P兄吹左咁耐,最重要果樣野唔記得問。。。
小弟呢篇D對白O唔OK、頂唔頂癮?
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-28 06:24 PM 發表 查看引用來源

P兄既講法,小弟非常同意!
有師兄出既文係慢火蒸燉,內容慢慢鋪排,我都非常欣賞,
唔知P兄認唔認同呢,之前有位無巧兄講過:
AV最正既唔係扑野,而係女優比男優搞上手既過程!

無就無D長文師兄咁細膩 ...
非常過癮

師兄幾時再update 興趣繼續睇
我自己都係年輕版友寫故仔都係鐘意多啲鋪排 一來就扑好吾真實感 我好想令讀者邊睇邊幻想 呢個就係睇故嘅過癮 
寫故果個同吾同讀者個幻想都有吾同 呢個我先覺得寫故同睇故奇妙之處。

前往最後回覆