[原創作品] 短篇故事,戀戀沖繩(全文完)

收藏  |  訂閱
39  20.7k

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2018-1-14 10:28 PM 發表 查看引用來源
玩弄着Petty濕到不能再濕的陰核,突然佢弓起條腰,左手好肉緊揸實枕頭,右手側不斷摙自己的乳頭,我手指感到有一股熱流係佢陰道噴射出嚟,透明的液體染濕了四份一張床單,隨之而來Petty的身體不停抽搐,我畀佢 ...
加油努力, 繼續支持😁

「我仲想要啊!」Petty爬到我面前說。我坐咗係床邊,引領佢慢慢的面向我坐落嚟,肉棒再次進入Petty的陰道,佢雙手攬實我,開始上下搖動,汗水加上佢對36D乳房係我胸前不停搖晃着,佢急促的呼吸聲係我耳邊噴出來的熱氣,令我的細佬再脹大一個碼,我細聲係佢耳邊說:「你好正呀!我就快到!」之後用力抱起Petty,佢「呀~!」大叫了一聲,我行前兩步將佢放咗係梳妝枱上。
Petty雙腿用力夾住我腰部,雙手按住梳妝枱借力,細聲說:「快啲.....快啲.....呀!」我一隻手扶住張枱,另一隻手不停搓佢個乳房,接住加快速度抽插,最後用力一頂,千萬大軍就直接射入Petty子宮深處,佢無力放鬆了雙腿,我則退後兩步坐咗係床邊,視線正好望住我啲子孫係佢個還抽啜緊的陰道流出嚟......。

<待續>

very nice story...

望住坐咗係梳妝枱回緊氣的Petty銅體,高潮過後的肉棒又開始脹起來,我把浴巾舖係濕了一大片的床單上,走到Petty面前二話不說將佢抱起放回床上,之後直接再把我的細佬直插到底,佢雙手係我背部亂抓,我忍住果種痛九淺一深咁佢,佢細聲係我耳邊說:「唔得啦!我好急好想噴!」接住佢攬到我好實身體不自主地抽搐,我感到佢陰道有股熱流流出,我抽出佈滿佢淫水的肉棒放入佢口中,再一次享受佢熟練的口技,最終係佢口內爆發。
望望房裡的鐘已經係黃昏六點幾,不經不覺嚟了一場兩個幾鐘咁瘋狂激烈的性愛,我倆沖一沖身便離開酒店食晚餐,晚餐後Petty想我到酒店陪佢,但我拒絕了。回到自己酒店,我理性分析自己錯綜複雜的淫亂關係,留了個訊息畀Petty,叫佢好好保重,我倆這一日情就留在各自的記憶裡回味。至於Co呢個淫娃,同佢欲斷難斷的關係,返到香港我會正式斬斷,做番個虛假的好老公,我唔想再傷害係我心中佔好重位置的老婆,因為有一個家才可鳥倦知返,也明白最愛的還是每晚瞓係我身旁的那一位。

<全卷完>

引用:
原帖由 ALHK2010 於 2018-1-15 04:09 PM 發表 查看引用來源
very nice story...
Thank for your reading.

太過份了!

Petty 飽受情傷, 主角竟然中出即飛? 強烈要求主角搵番 Petty 繼續慰藉!

講完笑, 呢個故仔好正, 性愛場面仔細又寫實, 不過結局有啲急, 既然主角有思想掙扎, 何不講多啲呢? 最好一邊掙扎一邊同 Petty 快活 (正所謂口裡說不, 身體最誠實)

另外, 如果可以補充小小點解 Petty 咁多男人唔揀揀主角, 咁故事更完整了, 不過呢啲只係小弟個人偏好, 以色文計, 依家已經一百分了

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2018-1-15 09:35 PM 發表 查看引用來源

Thank for your reading.
個故事真係唔錯😎😎

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-1-16 10:41 PM 發表 查看引用來源
太過份了!

Petty 飽受情傷, 主角竟然中出即飛? 強烈要求主角搵番 Petty 繼續慰藉!

講完笑, 呢個故仔好正, 性愛場面仔細又寫實, 不過結局有啲急, 既然主角有思想掙扎, 何不講多啲呢? 最好一邊掙扎一 ...
謝謝慢嘗兄的讀後感,呢篇文只是人生的一個小插曲,呢啲爛桃花艷遇可能係現實中好多男人想撞上,可以中出即飛。但人係有感情動物,話就話性與愛可以分開,但當有個陌生人走入自己世界後,係咪可以咁灑脫話走就走?
至於點解Petty會揀主角呢個問題唔寫得咁詳細,我只係留白畀多啲想像空間讀者去想像。謝謝你給我這篇文章咁高評價,將來再有靈感可能會再出文,後會有期。

支持繼續發文

引用:
原帖由 RaZo 於 2018-1-17 04:56 AM 發表 查看引用來源

個故事真係唔錯😎😎
謝謝支持!

前往最後回覆