[原創作品] [圖文新賞試]真人連環圖:丈母娘看不起我嗎?就要她乖乖替我含![20P]

收藏  |  訂閱
31  17.4k

引用:
原帖由 yueric 於 2018-3-1 01:12 PM 發表 查看引用來源
師兄幾時再update 興趣繼續睇
我自己都係年輕版友寫故仔都係鐘意多啲鋪排 一來就扑好吾真實感 我好想令讀者邊睇邊幻想 呢個就係睇故嘅過癮
寫故果個同吾同讀者個幻想都有吾同 呢個我先覺得寫故同睇故奇妙之處 ...
多謝Y兄,你係第一個問我後續既。。。為左你,
我就呢兩晚整埋佢拉,最遲星期六有得出!

(其實大體都整左,不過之後果D因為要遮掩男主某部份,
呢個有少少工程。。。所以懶懶地拖到E+)
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

鋪排方面,其實我都鐘意架,不過我就唔係寫咁複雜既故事
我寫既故事係極奇簡單。。。好似世侄女去東京上大學,
寄住係遠房叔叔屋企,因為單純既性好奇,
不停勾引叔叔想做羞羞的事。。。

睇上去好AV?
咁。。。我都認同@︿@,不過其實篇文8成以上,
都係講世侄女點勾引、暗示叔叔,同埋叔叔咸濕得來又唔敢

真正埋牙、寫點扑野既,其實兩成都無。。。

哎吔,係自己地頭就唔怕勒,賣下廣告先:
<萌爆的遠房表阿姨>
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22740332&extra=page%3D75

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-3-1 06:23 PM 發表 查看引用來源

多謝Y兄,你係第一個問我後續既。。。為左你,
我就呢兩晚整埋佢拉,最遲星期六有得出!

(其實大體都整左,不過之後果D因為要遮掩男主某部份,
呢個有少少工程。。 ...
師兄 多謝你聽我意見
我本人鐘意成個故事鋪排落去,但係吾好處就係好易爛尾 

京兄,睇了“那些年,我幹過的美日俄女孩”,一貫水準,唔錯。

比較起嚟,個人較喜歡第一段,因中途有細妹入房一節,亦寫出女角處女(睇反應我諗係)嘅害羞,被破處的反應,我覺得呢段最好睇

另京兄今次嘅嘗試,反應似乎唔錯,等你明天新圖,睇下點樣圖文合:smile_47: 一

引用:
原帖由 yueric 於 2018-3-2 12:41 AM 發表 查看引用來源
師兄 多謝你聽我意見我本人鐘意成個故事鋪排落去,但係吾好處就係好易爛尾  
Y兄SORRY,小弟經過再三考慮,還是決定不把後續POST出來
希望Y兄等見諒!
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-3-2 05:51 PM 發表 查看引用來源
京兄,睇了“那些年,我幹過的美日俄女孩”,一貫水準,唔錯。

比較起嚟,個人較喜歡第一段,因中途有細妹入房一節,亦寫出女角處女(睇反應我諗係)嘅害羞,被破處的反應,我覺得呢段最好睇

另京兄今次 ...
多謝肯尼兄先!

另外,小弟經過再三考慮,還是決定不把後續POST出來
希望肯尼兄見諒

真有趣

好正呀師兄,多謝!

Very good , 有新意

好正,我都被個50 歲既c9含過,好好feel

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-2-23 10:39 PM 發表 查看引用來源

https:// ...
真係攪笑

前往最後回覆