上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0517 R10 好運多贏 輝煌芯 風雨駒 眾歡笑(有神仙必有達少, 跑完達少唔識笑或者好好笑)

收藏  |  訂閱
83  10.4k

矮佬之道0517 R10 好運多贏 輝煌芯 風雨駒 眾歡笑(有神仙必有達少, 跑完達少唔識笑或者好好笑)

矮佬之道0517馬前課之預測
世人一定要以健康為首要
條棍最好一定要到地
皇帝地圖一定好有寶
隻鷹轉田一定好有威

東哥件貨跑出1.21.81應唔係講笑喎! 不過會否谷過籠就唔知? 要睇老撾收衫跑成點?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-12 11:47 AM 發表 查看引用來源
東哥件貨跑出1.21.81應唔係講笑喎! 不過會否谷過籠就唔知? 要睇老撾收衫跑成點?  
不過今次同場有多啲美麗, 上次咁重飛, 賽前又有閘, 誠意一定十足十喎! 不過同場無咗條榮休佬外, 還有一件名校都誠意十足十.

都話預華百貨唔係有正義感, 係識撈, 一早派定錢比黃之, 所以唔洗換門面玻璃.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-12 11:59 AM 發表 查看引用來源
都話預華百貨唔係有正義感, 係識撈, 一早派定錢比黃之, 所以唔洗換門面玻璃.
同場有件榮休佬件衫好多塵都要清洗一吓, 最係又係揾粒波子上吓就話你骨.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-12 12:01 PM 發表 查看引用來源

同場有件榮休佬件衫好多塵都要清洗一吓, 最係又係揾粒波子上吓就話你骨.
不過東哥那件就要唔好做埋電兔轉一轉跑法跑後上還有啲機.

滴滴仔有隻新馬一手勤操試閘不假手於人、可能寒涼有心關照比佢掛靴前終極頭馬!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-12 07:03 PM 發表 查看引用來源
滴滴仔有隻新馬一手勤操試閘不假手於人、可能寒涼有心關照比佢掛靴前終極頭馬!
呢件貨幕後同按地量係自己友, 連新馬改名都用番舊名. 小心留意.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-12 08:08 PM 發表 查看引用來源

呢件貨幕後同按地量係自己友, 連新馬改名都用番舊名. 小心留意.
原來龍友其下既馬好多都系比滴滴上、今次認真關照同重情義!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-12 08:47 PM 發表 查看引用來源

原來龍友其下既馬好多都系比滴滴上、今次認真關照同重情義!
情義繞心中有幾多重, 賭馬又卻是誰所縱
贏輸兩不分, 愛中要有銀, 收錢同重

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆