上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 中女第一次搵男按摩師體驗 (5月3日更新,p9)

收藏  |  訂閱
223  113.3k

引用:
原帖由 sexhoney 於 2019-4-27 09:13 AM 發表 查看引用來源

好正~
我(女)都好想搵人(男)按摩,可以知道多d資料嗎?
已pm你啦

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-4-27 08:09 PM 發表 查看引用來源

已pm你啦
仲掛住pm人地?快D出文啦,,haha

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-4-27 08:09 PM 發表 查看引用來源

已pm你啦
有勞PM埋我~

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-27 08:59 PM 發表 查看引用來源

仲掛住pm人地?快D出文啦,,haha
知啦維修仔哥哥,晏多少少會出架啦

中女第一次搵男按摩師體驗 之 水中玩樂

高潮過後我地攬住休息左一陣,按摩師輕輕拍下我話:去沖下身先啦。
跟住佢拖住我一齊去沖身,入到浴室,按摩師先調水溫,我就企左喺按摩師身後。因為之前怕醜,一直都係合埋眼俾佢按摩,我都無好好咁望過按摩師嘅身體,但我就咩都俾佢睇晒,而家佢我喺佢背後,我仲唔睇番夠本!
原來呢個按摩師真係keep得好fit喎,雖然佢唔高大,但胸肌腹肌背肌樣樣齊,手臂仲好結實粗壯添,再望落d,嘩!佢個屁股好翹好靚喎!我忍唔住雙手摸落佢個蜜桃臀上,再細細力搣左一下,然後同佢講:好實整喎!
之後我成個人挨左喺佢背上,從後攬住佢。
我:你都幾好攬喎!
按摩師:依,睇黎你仲未飽喎!
我:唔係呀,咁你係好攬丫嘛!
按摩師:沖下身先啦,咸濕妹!
於是我放開手,行到佢面前,按摩師攞起花灑向我身上灑水,再倒d沐浴露喺佢掌心,雙手搓成泡泡,然後將泡泡抹上我全身,再喺我身上面按摩。佢示意我轉身同我按下肩,滑滑嘅泡泡加上溫柔嘅按摩,令我覺得好舒服,佢對手開始向下移,按到我疲倦嘅背脊,原來企喺度俾人按摩都會咁舒服,我又合上眼享受呢種舒服。突然按摩師對手好快咁喺我屁股上面搣左兩下,再用手指喺我股溝上面輕輕掃,我俾佢呢個動作刺激得打左個冷震!
我即刻擰轉身同佢講:你做咩呀,人地個屁股好敏感架!
按摩師:我都摸勻你全身啦,我點會唔知你邊度敏感啫!
我:唔公平呀,我都要摸勻你全身!快d話我知你邊度最敏感!
按摩師:你咪自己慢慢搵囉!
我:咁我唔客氣啦!
講完我就即刻同佢濕吻,我雙手就喺佢身上游,由佢嘅背部開始摸,再摸落去佢個翹臀,抱住佢個屁股抱得好實,我妹妹亦貼住左佢條jj,好硬嘅jj,我不自覺咁擺動住我身體,我妹妹亦隨之而摩擦住佢條jj,我感受到一股暖流由我心內流向全身,尤其係妹妹上果粒豆豆。
我:我搵到啦!
按摩師:搵到咩呀?
我:你最敏感果個位囉!
我用手指公喺佢個龜頭上面打轉,另一隻手掃下佢個袋底,我聽到佢嘅呼吸開始急促,跟住我加左少少沐浴露喺兩隻手,再一齊上下咁套弄佢條jj,佢開始合上眼享受我幫佢打飛機,佢條jj喺我手上越黎越硬………….

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-4-25 09:49 AM 發表 查看引用來源

前排感冒一真未清,所以好耐無去按啦
開始在一按就停不了

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-4-25 09:49 AM 發表 查看引用來源

前排感冒一真未清,所以好耐無去按啦
開始在一按就停不了

終於有更新, 期待好戲

正到不得鳥呀,我維修仔都要舉起支士巴拿向你致敬!!

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-4-24 07:18 PM 發表 查看引用來源

人地個post出左成個月啦,你而家先睇?!
呀,唔係,係我叫你你先睇!你一早睇左而家就唔影響啦!
快d寫埋Suki點啦!
8” 手把

真系要返第一版摵 Lin 頭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆