上一頁下一頁
發新話題

終於 見面 攪掂 (無乜相)(更新1/3)

收藏  |  訂閱
146  79.7k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2023-2-28 19:56 發表 查看引用來源
各不相干,我路過架咋😂😂😂
路邊有位不說話黐膠線的漢子
目光帶點哀與倦天天穿黑布衣....

???????

???????

食完野,最後結論係,都出到嚟,所以,酒店。

我行先去拎房,攪掂哂先叫師姐,比個代號佢,Ele,代表elegant

上到房,msg話比Ele知房號,之後我首先清潔,都係咁,用毛碌清下床同被,再噴下消毒野,浴室就噴完再抺,浴缸就擦多兩下咁。然後,Ele到房,其實佢係怕怕地醜,咁佢放低野之後,我話我消毒左,浴帽,橡筋就放喺度比佢整,我就自己沖涼先,同佢講話可以等我沖完你先再沖,或者中途join我。

Lunch先

(Ele派福利)

附件

本帖最近評分記錄
  • 艾拉傑 威望 +2 兩粒魚蛋有兩分. 2023-3-1 13:59

嘩,Ele師姐個BODY 正到呢
引用:
原帖由 Sennn 於 2023-3-1 12:42 發表 查看引用來源

我行先去拎房,攪掂哂先叫師姐,比個代號佢,Ele,代表elegant。

上到房,msg話比Ele知房號,之後我首先清潔,都係咁,用毛碌清下床同被,再噴下消毒野,浴室就噴完再抺,浴缸就擦多兩下咁 ...

師兄會唔會太幸福.....女人elegant真係唔同最爽係..平時好elegant....到上床好OPEN

引用:
原帖由 Sennn 於 2023-3-1 12:42 發表 查看引用來源

我行先去拎房,攪掂哂先叫師姐,比個代號佢,Ele,代表elegant。

上到房,msg話比Ele知房號,之後我首先清潔,都係咁,用毛碌清下床同被,再噴下消毒野,浴室就噴完再抺,浴缸就擦多兩下咁 ...
用毛碌清下床同被,以為用毛做清潔

再睇過圖先....WOOO.....好大舊雲...

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-1 08:09 發表 查看引用來源

我……對波……既喜愛……直頭係過火……但我……無法面對……最後個波比師兄食左……
捕風漢子×波追人😝
baby jean 好似爭輸咗咁噃, 唔使咁嘅樣, 下次努力, 揮亭....

引用:

好大對波呀!😬

回覆 104# Sennn 的帖子

嘩⋯身材正到爆呀😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆