上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0517 R10 好運多贏 輝煌芯 風雨駒 眾歡笑(有神仙必有達少, 跑完達少唔識笑或者好好笑)

收藏  |  訂閱
83  10.4k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-12 09:13 PM 發表 查看引用來源

情義繞心中有幾多重, 賭馬又卻是誰所縱
贏輸兩不分, 愛中要有銀, 收錢同重
情如天、勿再講佢
自己吃、勿做義工:096::096::071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-12 07:03 PM 發表 查看引用來源
滴滴仔有隻新馬一手勤操試閘不假手於人、可能寒涼有心關照比佢掛靴前終極頭馬!
其實蘇哥周三都有件可以食得出, 就係達少那一件. 以60零分馬係田草可跑出1.08.46, 係唔講得笑架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-12 10:43 PM 發表 查看引用來源

其實蘇哥周三都有件可以食得出, 就係達少那一件. 以60零分馬係田草可跑出1.08.46, 係唔講得笑架!
呢件都系射程範圍、不過田草更有把握。同場對手喎喎妥妥、三甲唔難、照計比7磅仔上先啱、唔通一嬌!

矮佬之道0513
Tips provided on site

R1 太陽戰馬 星河戰駒 勁瀟灑 漸信龍駒
r2 軍炮  心中有您 新界之星 鐵胆威龍
R3 晨曦寶馬 勁飛聖 獵狐章者 金剛秀
r4  老實人 善傳萬里 陽明滿滿 中華威威
R5 奇妙日 神駿馬車 天天向上 慣勝積極
R6 醒目勇駒 電子群星 發財寶 星叻
R7 勝利風範 陽光戰駒 喜勝駒 銀亮之星
R8 全民佳知 明月光 興惑 高瞻遠矚
R9 幸福老撾 好計 紅粉彩影 活力勇

現時馬會非常之進步, 以前只上載三張沙圈相, 現時有四張, 所以吳鐵都有到場都可以見得到. 不過佢個仔那一個大波友就見不到, 唔通一早知劉仔有馬贏. 包尾大班花柳鄭那場要多謝良哥出錢又出力, 希望周日良哥一定有好野回報.

附件

馬前課之第一課
世人一定要以健康為首要(如沐春風)
條棍最好一定要到地(君臨大地)
皇帝地圖一定好有寶(皇圖)
隻鷹轉田一定好有威(競駿飛鷹)

屎忽: 達哥, 你唔好比蘇哥去馬, 你信唔信我會揾人郁你架!
達哥: 你都唔明水手都係南非友喎! 我只騎馬我唔會搓車, 唔怕比差佬影快相喎!

附件

R1 君臨大地 皇圖 如沐春風 競駿飛鷹

按地量: 老霍, 你要話比你老友聽, 叫佢要搓住蝦片仔個春袋黎跑長途呀! 如果唔係, 佢想上岸都好難, 因為開心財星係壓力場, 蘇哥仔想贏馬都好難喎!

附件

花柳: 你哋唔洗為我擔心我上唔到岸, 其實我都有圍頭佬照住架! 所以我同肥仔葉, 大麻成, 表情王都係一樣喎! 呢口葉鄭孖寶你哋有你中呀? 成三千銀喎!

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆