上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0517 R10 好運多贏 輝煌芯 風雨駒 眾歡笑(有神仙必有達少, 跑完達少唔識笑或者好好笑)

收藏  |  訂閱
83  10.4k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-14 11:48 AM 發表 查看引用來源
按地量: 老霍, 你要話比你老友聽, 叫佢要搓住蝦片仔個春袋黎跑長途呀! 如果唔係, 佢想上岸都好難, 因為開心財星係壓力場, 蘇哥仔想贏馬都好難喎!
幸福同開心都5捷於梁華馬房,吾簡單

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-14 05:36 PM 發表 查看引用來源

幸福同開心都5捷於梁華馬房,吾簡單
好可惜施龍友那件係尾場, 唔可能比蘇哥退學前取一W.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-14 05:50 PM 發表 查看引用來源

好可惜施龍友那件係尾場, 唔可能比蘇哥退學前取一W.
唔一定係華哥才有5W, 老苗都可以有3W架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-14 06:18 PM 發表 查看引用來源

唔一定係華哥才有5W, 老苗都可以有3W架!

歲月不留人

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-14 06:57 PM 發表 查看引用來源

[attach]12198877[/attach]
歲月不留人
你講緊條佬還是講緊條女呀?

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-14 07:34 PM 發表 查看引用來源

你講緊條佬還是講緊條女呀?
你懂的

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-14 10:29 AM 發表 查看引用來源
屎忽: 達哥, 你唔好比蘇哥去馬, 你信唔信我會揾人郁你架!
達哥: 你都唔明水手都係南非友喎! 我只騎馬我唔會搓車, 唔怕比差佬影快相喎!

係時候交捧俾啲後生,話晒影相都有型格一些

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-14 07:51 PM 發表 查看引用來源

你懂的
林姐: 呢條死佬床就要成日上, 錢就一啲都無過手, 重話係開心財星.

附件

今次尾場達少件貨一定唔會再手軟, 因為馬主同幸運儀都係有關, 馬主叫尹麗儀, 又係九天銀河同主架! 何妨花柳係壓力場從未威過, 所以應唔會係眾人都會歡笑, 雖然係奧運一寶.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-14 08:22 PM 發表 查看引用來源
今次尾場達少件貨一定唔會再手軟, 因為馬主同幸運儀都係有關, 馬主叫尹麗儀, 又係九天銀河同主架! 何妨花柳係壓力場從未威過, 所以應唔會係眾人都會歡笑, 雖然係奧運一寶. ...
如果同幸運儀有關, 咁上一場同何仔應都有關喎!

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆