上一頁下一頁
發新話題

仆街打把大陸狗.傳播肺炎😷

收藏  |  訂閱
152  11.3k

回覆 1# robertip2017 的帖子

你老豆老母都系狗?你系畜生生架?

回覆 17# ho501501 的帖子

好明顯個樓主去深圳玩時中咗肺炎啦,可能而家係負壓房入面玩電話,答大家。原諒下病人啦

回覆 22# hochan513 的帖子

仲可以玩手機,唔係重症咩?

引用:
原帖由 robertip2017 於 2020-1-30 16:20 發表 查看引用來源
吊你老母臭化仆街死大陸狗⋯⋯生又害人死又害街坊!出來啦柒頭⋯⋯睇下我打柒你定你打柒我....得把死人聲
我得把人聲好過你得把口狗吠。

生滋狗!

引用:
原帖由 zhulanzi 於 2020-1-30 17:13 發表 查看引用來源
你老豆老母都系狗?你系畜生生架?
請問你認爲佢邊忽似人呢?

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-1-30 18:13 發表 查看引用來源
好明顯個樓主去深圳玩時中咗肺炎啦,可能而家係負壓房入面玩電話,答大家。原諒下病人啦
吾只肺炎,仲有生愛滋。

引用:
原帖由 robertip2017 於 2020-1-30 16:20 發表 查看引用來源
回覆 19# woking 的帖子
吊你老母臭化仆街死大陸狗⋯⋯生又害人死又害街坊!出來啦柒頭⋯⋯睇下我打柒你定你打柒我....得把死人聲
我睇你發炎/生滋上腦。

自己回覆自己。自己吊自己。#19發言係個生滋狗樓主喎。另冇人叫woking。
原來你自己先係臭化仆街死大陸狗

回覆 24# voking 的帖子

白痴仔⋯⋯你全家都係肺炎帶菌者大陸狗voking你去含撚!大陸狗冇撚用包括你條弱智仔⋯⋯

回覆 26# voking 的帖子

你老母大陸狗生肺炎!冇撚用我只係吊柒D大陸狗!你又出聲!你自認係大陸狗!我專吊大陸狗!見你一獲吊你一獲⋯⋯你含家肺炎帶菌者⋯⋯

引用:
原帖由 robertip2017 於 2020-1-31 00:13 發表 查看引用來源
白痴仔⋯⋯你全家都係肺炎帶菌者大陸狗voking你去含撚!大陸狗冇撚用包括你條弱智仔⋯⋯
新年流流你比人圍吊都唔反省自己衰乜野,你真係抵撚死。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆