東莞揼骨洗腳解封

收藏  |  訂閱
28  4.8k

引用:
原帖由 comton36 於 2020-3-22 19:18 發表 查看引用來源

按現時發展睇,如果大陸早過香港退疫,返港就可以唔駛隔離,到時反而可能會調番轉,入深要隔。
香港機場來港太多新增輸入了,一日搞不好,一日都唔洗指意有得北上。。😥

引用:
原帖由 ken_2004 於 2020-3-22 19:21 發表 查看引用來源

香港機場來港太多新增輸入了,一日搞不好,一日都唔洗指意有得北上。。😥
唔係,只要大陸早過香港攪好,返港唔駛再14天,已可放心北上。
果刻香港嚴唔嚴重已無關係,同時,入大陸無實施14天先得。

习大大终于明白娼盛繁荣的道理

引用:
原帖由 comton36 於 2020-3-22 20:17 發表 查看引用來源

唔係,只要大陸早過香港攪好,返港唔駛再14天,已可放心北上。
果刻香港嚴唔嚴重已無關係,同時,入大陸無實施14天先得。
回港隔離14天應該係老習要求林太做嘅, 只要佢老人家一聲話撤, 就算大陸日日有新增又點...

引用:
原帖由 xy2 於 2020-3-25 15:11 發表 查看引用來源

回港隔離14天應該係老習要求林太做嘅, 只要佢老人家一聲話撤, 就算大陸日日有新增又點...
大家都系局外人, 無可能知實情. 23/3正苦設施重新關閉, 等呢d設施開番, 再講取消隔離14日啦.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-3-25 16:20 發表 查看引用來源
大家都系局外人, 無可能知實情. 23/3正苦設施重新關閉, 等呢d設施開番, 再講取消隔離14日啦.
無錯,只求儘快退疫無14,話之佢邊個決定。

好似依家番深圳都要隔離14日??

回覆 27# ~火小子~ 的帖子

揸護照外國人要。。。
除非糸長住香港嘅外國人又之前無去過外國唔使。。。。
香港人去深圳唔使。。。
得北京要,可能稍後上海都要。。。

引用:
原帖由 comton36 於 2020-3-25 21:20 發表 查看引用來源

無錯,只求儘快退疫無14,話之佢邊個決定。
系香江141&足仔,  大部份系40-50大媽,  大大個肚腩, 真系吾想屌. 好懷念SZ幼幼!

前往最後回覆