上一頁下一頁
發新話題

新葡京真人德州樸克-最高境界

收藏  |  訂閱
90  5.6k

引用:
原帖由 torontohornet 於 2008-2-25 09:30 PM 發表
有無師兄知依家係咪依然2PM至6AM,定係已經轉左24小時有得玩?謝謝。
24都有

EDDY尋日搵幾多? 多唔多人?? 24小時都有full table!?!?
我呢4日係呢邊...limit搵1200......呢個星期要考midterm.要溫書...唉...我返黎果時...我諗無咁好打架喇...你親依家去搵多d啦..:029:

引用:
原帖由 darylsing 於 2008-2-26 09:51 AM 發表
EDDY尋日搵幾多? 多唔多人?? 24小時都有full table!?!?
我呢4日係呢邊...limit搵1200......呢個星期要考midterm.要溫書...唉...我返黎果時...我諗無咁好打架喇...你親依家去搵多d啦..:029:
我去一次ja..我仲狂give information 俾人..係度教人打...
本來up6,7 千...
之後輸左2次bad beat...
一次 flop top pair..
條友渣a2 of diamond..
flop 一隻 diamond...with 5 8 9...
佢bet 我check raise...佢call....
跟住turn 黎多隻diamond...我bet pot....因為8 9 係club..我put佢on club flush draw...
跟住佢又跟....個pot已經4千幾...佢就得返 400蚊係手....river...當然係多一隻diamond...
跟住我問佢..如果turn我over bet pot佢跟唔跟..佢話...點都跟啦...有得draw=.=....
跟住有舖2 pair 狂 bet pot 跟住river 佢中flush....不過佢push all in 我fold 左...因為我問佢show 唔show if i fold...佢好興奮..係咁話冇問題=.=..
跟住show左flush..=.=
呢2舖輸晒d winning出去....結果贏750蚊..咁大把:030: :030:
but長玩澳門真係幾正...
many fish...

同呢d人打一世都愿呀! 如果你果幾手唔係俾佢river....你up 10k啦...我呢邊個poker room manager話一年之後..澳門d poker..會玩到好大....指果game limit...beside果度d dealer係唔係真係咁慢? 係既...我呢邊d人可能會帶一班crew去...睇下果邊有無得做...dealer trainer同搵個廳攪下...因為果邊識人睇賭廳..

引用:
原帖由 torontohornet 於 2008-2-25 09:30 PM 發表
有無師兄知依家係咪依然2PM至6AM,定係已經轉左24小時有得玩?謝謝。
我問過經理 由於暫時識呢隻game既人太少
星期一至五暫時只有14:00-06:00
星期六 及 星期日 會有最少兩張24小時營業
將會在短期內開班教 唔排除之後會有24小時的

引用:
原帖由 torontohornet 於 2008-2-25 09:28 PM 發表

苛官先生,唔駛介意,雖然比起外國個D,真係比較慢,但係呢度真係新開始,明白既,努力啦,唔駛理個D無賭品既客。
我地會比心機努力改進 得閒嚟玩下~~
希望大家可以好好配合
這裡有老手 亦有好多新玩家 唔單止我地莊荷
亦有好多人係邊玩邊學
唔好咁高要求住 等呢隻game真係興起先
係亞洲地區 呢個遊戲始終係好嫰 比d時間

復活節諗住黎禁水魚:023:
多d人黎玩啦....

he he...

只有去過星際一段時間的人才知道 who is ibreaku... :096: , 所以他們在新葡京見到我時會認到我...

怎麼也好啦... 其實四海之內, 皆高手也!!! 大家不用挑戰我, 但可以交流一下!!! 因為我怕你們失望, 因為

小第只是玩吓的... 其實未必是高手....

起初我post 有關澳門德州樸克的目的是希望未來會有多一些人玩 poker...
比LV 更多...

可以參加 WSOP, ASOP, MSOP........ WPT.... 等比賽, 其實玩一個月WIN 8 - 15 就OK 啦

:041:  唔緊要啦!!!

玩得多的人也知道, BAD BEAT 是平常事... 尤其是AA HOLE CARD...

一係被人FLUSH DRWA ALLIN...

一係被人HIGH PAIR, RIVER TRIPS OR TWO PAIRS....

我試過一次 GET 36o big blinds..
I FLOP 2 PAIRS.. WITH 2 DIAMOND..

i AM PLANNING TO CHECK RAISE AND UNDER THE GUN BET $100, ONE CALLER, AND THE POT IS ABOUT $400..

i BIG RAISE UP TO $800.... THE FLUSH DRAWER CALL......:029:

AND THE TURN CARD NOT HELP..:041:

AND i PUT ALLIN (ITS ABOUT $1,400) AND HE STILL CALL (DAMN IT) :029: :029:

AND THE RIVER CARD IS DIAMOND!!!!!!!  :046: :046: :046:

SOME PLAYERS DO NOT HAVE THE CONCEPT OF POT ODD AND HE WILL DRAW TO RIVER WITH ALOT OF MONEY...

SO IT IS BIG AND PROFITABLE EDGE IN LONG RUN!!!! :071:

AND MY LAST MILLION HANDS ARE THE BEST PROOF OF MY WINNING!!!!! :071: :071: :071: :098: :098: :098:
引用:
原帖由 waterwaterzzz 於 2008-2-26 03:41 PM 發表

我去一次ja..我仲狂give information 俾人..係度教人打...
本來up6,7 千...
之後輸左2次bad beat...
一次 flop top pair..
條友渣a2 of diamond..
flop 一隻 diamond...with 5 8 9...
佢bet 我check ra ...

引用:
原帖由 IBREAKU 於 2008-2-28 08:55 AM 發表
he he...

只有去過星際一段時間的人才知道 who is ibreaku... :096: , 所以他們在新葡京見到我時會認到我...

怎麼也好啦... 其實四海之內, 皆高手也!!! 大家不用挑戰我, 但可以交流一下!!! 因為我怕你們 ...
你係我地uwants既偶像...想知你係邊個都唔得咩...:043:...見下真人...交流下..好過係網到打字啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆