上一頁下一頁
發新話題

仆街打把大陸狗.傳播肺炎😷

收藏  |  訂閱
152  11.3k

回覆 29# robertip2017 的帖子

做文宣做到你咁都算惡  九成九你或你屋企有人中咗招  唔怪你……你嘅身世 明嘅!

冇版主真好,粗囗滿天飛,好能正,反正深圳全部停業

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-1-31 15:47 發表 查看引用來源
冇版主真好,粗囗滿天飛,好能正,反正深圳全部停業
冇得揼骨出火,喺度發洩吓好過出街同人嗌霎!😆

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2020-1-31 06:57 發表 查看引用來源
做文宣做到你咁都算惡  九成九你或你屋企有人中咗招  唔怪你……你嘅身世 明嘅!
佢父母一定大陸落嚟香港
包括佢

回覆 14# voking 的帖子

喂白痴仔大陸狗!吊你老母....出來啦.....死撚左邊呀去左和合石拜你老母呀....!就係你班仆街含家產大陸狗肺炎害死香港人!吊你老母大陸狗仆街死啦⋯⋯正一死剩種

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-1-31 03:00 發表 查看引用來源
新年流流你比人圍吊都唔反省自己衰乜野,你真係抵撚死。
佢知條能咩。知道就一早自我收皮啦。

回覆 36# voking 的帖子

佢條撚樣鍾意被人吊,越吊越過癮

回覆 37# ngtungsee 的帖子

羅拔仔欠刁。。。。。。。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-1-27 13:32 發表 查看引用來源
講乜冇用,武漢屍橫遍野,真的好陰公,究竟怪誰?誰負責任?
這個世界變得大利害!由其讀過書的有墨汁的所謂智識份子及部份新聞界中人!
什麼新聞自由!作得就作大!何無道德!何無人性!
我有同學在武漢住,巳退休了好幾年,由年28開始我都隔一二天會打電話給他們,
  到今天止一切都安好!口罩住的單位宿舍每隔兩天在管理處有派!住的大廈祗準
  住戶及親人才可出入!超市也不見有竟多人爭買食品!就是街上行人比較少!
沒有想象中的亂!有些是別有用心的人作大它的,無中生有!
  我是個平凡人!講的是事實!就拿香港來說!也不應看得那麼嚴重!
心平和一點,不要人云亦云!平常期間,發燒感冒的人都數不勝數啦!
那 也不是會人傳人嗎?也不會有死人嗎?有些是垮大事件,我們不要自亂陣腳!
  老實說,我上了年紀,帶上口罩真的逗不過氣來,很辛苦!但不帶又別人看著我!
   那在茶樓飲茶,個個講到口沬橫飛,又不見帶上口罩吃野!這真是有理說不清!

引用:
原帖由 wonghw123 於 2020-2-1 18:27 發表 查看引用來源

這個世界變得大利害!由其讀過書的有墨汁的所謂智識份子及部份新聞界中人!
什麼新聞自由!作得就作大!何無道德!何無人性!
我有同學在武漢住,巳退休了好幾年,由年28開始我都隔一二天會打電話給他們,
  到今天止一切都安好!口罩 ...
其實依家香港充斥著好多假新聞,求能其放張相就當真,但好能多低智嘅人信以為真,真係好能搞笑,科技進步,但人智商反而降低,人云亦云,我都有大陸同行响武漢住的,都有打電話傾下,佢哋係覺得留响屋企好能悶,出街係有D怕,但無講到咁恐怖,又話周街死人,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆