上一頁下一頁
發新話題

新葡京真人德州樸克-最高境界

收藏  |  訂閱
90  5.6k

so slow there, less then 15 hand / hrs.........play more then 10 hrs really kill me

回覆 #41 justforfun2007 的帖子

less then 15 hand /hr !?!?! really........ it pretty slow then....

content deleted

引用:
原帖由 justice@@ 於 2008-2-26 07:21 PM 發表

我地會比心機努力改進 得閒嚟玩下~~
希望大家可以好好配合
這裡有老手 亦有好多新玩家 唔單止我地莊荷
亦有好多人係邊玩邊學
唔好咁高要求住 等呢隻game真係興起先
係亞洲地區 呢個遊戲始終係好& ...
苛官先生,我剛剛又玩左幾日..我諗我地一定見過面..你咩樣架...哈...

今晚同d dealer 食宵夜...我同佢地講一個鍾...15手牌......班dealer...勁大反應... :p " wtf " 唔好話個game新唔新...有時間練多d啦.....樓上位dealer..我想知你地..poker trainer...佢點train你地?? 要train幾耐先出得黎做? 佢應該要well train到你地..有返咁上下先出得黎見人架ma..一係就佢都係咁上下...一係就train你幾日就dum你地出黎....

引用:
原帖由 darylsing 於 2008-3-2 09:09 PM 發表
今晚同d dealer 食宵夜...我同佢地講一個鍾...15手牌......班dealer...勁大反應... :p " wtf " 唔好話個game新唔新...有時間練多d啦.....樓上位dealer..我想知你地..poker trainer...佢點train你地?? ...
我唔想再回應你呢個問題 你自己玩過 你諗下係你地諗跟唔跟耐定係d班長派得耐d
ok??? 比較下兩者所用既時間啦 ok~~

大家1齊繼續分亨下d hand story
唔好比佢停

回覆 #46 justice@@ 的帖子

我都係聽樓上講...唔知實際情況係點..如果係成張table d 人中意hollywood 咁就係d player白痴姐...上電視咩...洗唔洗扮哂野....呢邊d low nolimit game...都係咁....明明知佢要fold..都仲要係到左諗加諗....呢樣野真係唔係dealer錯...

引用:
原帖由 darylsing 於 2008-3-2 09:09 PM 發表
今晚同d dealer 食宵夜...我同佢地講一個鍾...15手牌......班dealer...勁大反應... :p " wtf " 唔好話個game新唔新...有時間練多d啦.....樓上位dealer..我想知你地..poker trainer...佢點train你地?? ...
我又想同靚女荷食宵夜丫:023: :131: :131: :131:

係邊間有得玩啊晤該﹖﹖﹖抬多晤多﹖

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆