上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0517 R10 好運多贏 輝煌芯 風雨駒 眾歡笑(有神仙必有達少, 跑完達少唔識笑或者好好笑)

收藏  |  訂閱
83  10.4k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-15 08:36 AM 發表 查看引用來源

單葉係13檔應好難跑, 何妨重欠租63萬, 那有心情去馬喎 ...
系一千7檔喎。 [/quote]
我講緊那場係第四場, 唔係第六場喎!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-15 08:42 AM 發表 查看引用來源

系一千7檔喎。
我講緊那場係第四場, 唔係第六場喎! [/quote]

我知、所以咪話披屎、咁我話蘇哥去街看風景。

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-15 09:02 AM 發表 查看引用來源

我講緊那場係第四場, 唔係第六場喎!
我知、所以咪話披屎、咁我話蘇哥去街看風景。 [/quote]
狗仔都唔上街睇風景, 梗係亞蘇哥呢件好過蘇哥仔件呢?

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-15 09:16 AM 發表 查看引用來源

我知、所以咪話披屎、咁我話蘇哥去街看風景。
狗仔都唔上街睇風景, 梗係亞蘇哥呢件好過蘇哥仔件呢? [/quote]

兩個都大出師夫,會唔會雙龍出海㗎

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-15 01:22 PM 發表 查看引用來源

系做唔到咁輕磅喎!

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-15 01:22 PM 發表 查看引用來源

[attach]12199127[/attach]
兩個都大出師夫,會唔會雙龍出海㗎 [/quote]
龍鳳情祥係第三場, 都唔係我哋講緊那兩場喎! 幅相裡面白褲者第一場就有佢份! 分分鐘有權叫糊.

附件

今次縮一程唔係縮條棍, 應機會唔細喎! 連條柒頭都有份埋堆.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-15 05:22 PM 發表 查看引用來源
今次縮一程唔係縮條棍, 應機會唔細喎! 連條柒頭都有份埋堆.
婑仔容?

引用:
原帖由 dannyching2986 於 2020-5-15 07:26 PM 發表 查看引用來源

婑仔容?
對. 熱門之一, 有可能係大熱門.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-15 01:33 PM 發表 查看引用來源

[attach]12199127[/attach]
兩個都大出師夫,會唔會雙龍出海㗎
龍鳳情祥係第三場, 都唔係我哋講緊那兩場喎! 幅相裡面白褲者第一場就有佢份! 分分鐘有權叫糊. ... [/quote]

這位白褲男都幾喜歡拉頭馬(人哋啲馬)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆