上一頁下一頁
發新話題

仆街打把大陸狗.傳播肺炎😷

收藏  |  訂閱
152  11.3k

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-2-1 16:48 發表 查看引用來源
羅拔仔欠刁。。。。。。。
係羅拔狗。

回覆 41# voking 的帖子

你老母生你條大陸狗....真慘...我係你就死撚左去白痴仔...好做唔做做大陸狗....又周身病痛..又肺炎...唔好害人呀...吊你全家冚家產

引用:
原帖由 wonghw123 於 2020-2-1 18:27 發表 查看引用來源

這個世界變得大利害!由其讀過書的有墨汁的所謂智識份子及部份新聞界中人!
什麼新聞自由!作得就作大!何無道德!何無人性!
我有同學在武漢住,巳退休了好幾年,由年28開始我都隔一二天會打電話給他們,
  到今天止一切都安好!口罩 ...
謝謝關於武漢實際情況的消息

你這句:
心平和一點,不要人云亦云!平常期間,發燒感冒的人都數不勝數啦!
我很贊同
同今日東方龍門陣有位評論員講的
都是一致

引用:
原帖由 robertip2017 於 2020-2-1 23:41 發表 查看引用來源
robertip2017老母生 robertip2017條大陸狗....真慘...我係 robertip2017就死撚左去白痴仔...好做唔做做大陸狗....又周身病痛..又肺炎...唔好害人呀...吊你全家冚家產
點解呢隻生滋狗成日鬧自己既。

回覆 42# robertip2017 的帖子

低智嘅垃圾,滾出中國香港

引用:
原帖由 wonghw123 於 2020-2-1 18:27 發表 查看引用來源

這個世界變得大利害!由其讀過書的有墨汁的所謂智識份子及部份新聞界中人!
什麼新聞自由!作得就作大!何無道德!何無人性!
我有同學在武漢住,巳退休了好幾年,由年28開始我都隔一二天會打電話給他們,
  到今天止一切都安好!口罩 ...
我都無戴口罩出街,我就不信香港周圍空氣也是新型病毒細菌,外面都沒口罩買了,我就買些多種維他命丸食打底,增強自己抵抗力

引用:
原帖由 wingsyip 於 2020-2-2 11:15 發表 查看引用來源
我都無戴口罩出街,我就不信香港周圍空氣也是新型病毒細菌,外面都沒口罩買了,我就買些多種維他命丸食打底,增強自己抵抗力
一戴就要戴兩個

附件

正呀❗
引用:
原帖由 ho501501 於 2020-2-2 11:46 發表 查看引用來源

一戴就要戴兩個

回覆 47# ho501501 的帖子

囡囡波波好正,邊間場技師?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-2-2 20:26 發表 查看引用來源
囡囡波波好正,邊間場技師?
私貨🤫🤫🤫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆