上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0517 R10 好運多贏 輝煌芯 風雨駒 眾歡笑(有神仙必有達少, 跑完達少唔識笑或者好好笑)

收藏  |  訂閱
83  10.4k

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-15 09:35 PM 發表 查看引用來源

龍鳳情祥係第三場, 都唔係我哋講緊那兩場喎! 幅相裡面白褲者第一場就有佢份! 分分鐘有權叫糊. ...
[attach]12199292[/attach]
[attach]12199293[/attach]
[attach]12199294[/attach]

這位白褲男都幾喜 ... [/quote]
周日佢隻又被報紙唱到行, 唔成熱門都唔得啦!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-15 05:22 PM 發表 查看引用來源
今次縮一程唔係縮條棍, 應機會唔細喎! 連條柒頭都有份埋堆.
巨明呢張搞笑,乜人都有啲,注意力是否應放在最右邊個位先生

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-15 09:16 AM 發表 查看引用來源

我知、所以咪話披屎、咁我話蘇哥去街看風景。
狗仔都唔上街睇風景, 梗係亞蘇哥呢件好過蘇哥仔件呢? [/quote]
呢個唔係蘇哥, 係叫Paul蘇, 係黃成蟻外父. 呢個蘇哥係花柳忠實老主顧, 比Paul蘇老好多, 不過無飛應唔可以幫花柳上岸喎! 希望周日花柳多幾皮獎金就可以達標.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-15 08:26 AM 發表 查看引用來源

孖葉可能都系披屎!反而單葉落街看風景會更好。
蘇哥咁重飛, 連太子鄧都要企埋一邊睇街景, 都可能同圍頭佬有關.
太子鄧係元朗開新舖, 到賀有廈村鄉鄉事委員會主席鄧勵東、新田鄉鄉事委員會主席文炳南、錦田鄉事委員會主席鄧賀年、屏山鄉鄉事委員會主席曾樹和、十八鄉鄉事委員會主席梁福元與八鄉鄉事委員會主席鄧瑞民等元朗鄉紳亦有貴臨開幕禮及參與剪綵儀式,聲勢浩大. 不過無請肥仔葉喎!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-16 02:15 PM 發表 查看引用來源

狗仔都唔上街睇風景, 梗係亞蘇哥呢件好過蘇哥仔件呢?
呢個唔係蘇哥, 係叫Paul蘇, 係黃成蟻外父. 呢個蘇哥係花柳忠實老主顧, 比Paul蘇老好多, 不過無飛應唔可以幫花柳上岸喎! 希望周日花柳多幾皮獎金就可 ... [/quote]
仁仁友福 逸逸友福 係代表作

想問下大師霸勝如何。。感謝

引用:
原帖由 電梯疑惑的隊長 於 2020-5-17 08:04 AM 發表 查看引用來源
想問下大師霸勝如何。。感謝
霸勝係好, 不過用當紅既牌仔都唔應值咁大熱門, 同都怕名駒比較認真係蝕一啲喎!

多謝大

請問騎王睇好邊個?

引用:
原帖由 wai68 於 2020-5-17 08:56 AM 發表 查看引用來源
請問騎王睇好邊個?
因開盤手開得咁個款, 好難估計今次騎王係邊一個?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆