上一頁下一頁
發新話題

初菊(updated #14 #22#26#32#44)

收藏  |  訂閱
70  31.7k

回覆 60# 蛇貴妃 的帖子

咁又係另類玩法!
女奴肛交,仲要未熱身,夾硬塞!咁樣好易磨損同出血!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-20 13:10 發表 查看引用來源

點解o既?
可能純粹心理滿足過就算
就算條女次次比插後面
我諗一年都只會玩幾次就算😂

其實玩菊花另一個享受就係征服感!
始終菊花算係禁忌!能夠入侵,好有征服感!而且女既好似蛇蛇咁講,又痛又想繼續,仲正

似前ex,飲大咗就想插後欄,佢又比喁,同時講淫嘢特別興奮😁😁😁不過想當年,,唉😞😞😞😞😞

引用:
原帖由 wiredboss 於 2023-3-23 11:18 發表 查看引用來源
其實玩菊花另一個享受就係征服感!
始終菊花算係禁忌!能夠入侵,好有征服感!而且女既好似蛇蛇咁講,又痛又想繼續,仲正
都同意o架, 真係好禁忌
菊花本應係一個淨係俾o野出o黎而唔suppose 俾o野入去o既部位
平時屁股兩團肉緊緊咁夾住, 個洞唔應該會俾人睇到, 可以話係全身比性器官應該仲要更加private o既地方
玩菊花, 其他o野唔駛講, 淨係開始之前要被插o既人自己郁手, 拉開屁股兩塊肉將個洞露出o黎,
明知對方要插就一定需要瞪大隻眼去望住佢, 呢個動作已經好違反自然
既尷尬, 又驚驚地, 又好想同插自己果個人再close d, 果種矛盾好令人著迷囉
俾人進入唔應該俾人入o既地方, 加上令人標冷汗o既疼痛, 比口爆+射顏+中出加埋更加有果種 "將自己完全交俾對方" o既感覺

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-23 13:48 發表 查看引用來源

菊花本應係一個淨係俾o野出o黎而唔suppose 俾o野入去o既部位
平時屁股兩團肉緊緊咁夾住, 個洞唔應該會俾人睇到, 可以話係全身比性器官應該仲要更加private o既地方
玩菊花, 其他o野唔駛講 ...
令人迷思  唔會愛上
但又令人想佔有

回覆 65# 蛇貴妃 的帖子

蛇蛇你既形容非常到位

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-3-23 13:48 發表 查看引用來源

玩菊花, 其他o野唔駛講 ...
而家蛇蛇被玩菊密唔密?
多數係「大頭仔」主動提出要求!
定蛇蛇想想被凌辱?

Thx for sharing

引用:
原帖由 wiredboss 於 2023-3-25 11:30 發表 查看引用來源
而家蛇蛇被玩菊密唔密?
多數係「大頭仔」主動提出要求!
定蛇蛇想想被凌辱?
密唔密.. 一個月左右有一次咁囉
通常係埋身之後我同大頭講, "今日要唔要插我後面"
咁呢d o野要我知道自己果日狀態好, 一個係衛生問題 (唔解釋啦呢個), 二係精神狀態受得住痛楚
前戲大頭都會同平時大致差唔多, 都會插吓我前面, 之後忽然反轉我要我準備後面俾佢享用囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆