Deleted

收藏  |  訂閱
18  1.6k

Deleted

Deleted
由於反應太過熱烈,已截~

how to come HK?

隔離令要捱14日,除非偷渡?

引用:
原帖由 denis789 於 2020-3-15 10:21 發表 查看引用來源
隔離令要捱14日,除非偷渡?
系雞竇隔離,佢隔離啫,啲客去搵佢,一路做生意一路隔離!

引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-3-15 09:05 發表 查看引用來源
芙蓉,金碧,陽光,富臨,平安,皇假,呢幾個場有好多相熟技師都秘密黎左香港搵食,好彩我同佢地相熟,大家已經互相交流左^^當然價錢,服務都係合理水平,而開工地方就當然係秘密啦,有興趣可PM我XDD ...
what kind of service ? 有無1Q ?? how much ?

引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-3-14 17:05 發表 查看引用來源
芙蓉,金碧,陽光,富臨,平安,皇假,呢幾個場有好多相熟技師都秘密黎左香港搵食,好彩我同佢地相熟,大家已經互相交流左^^當然價錢,服務都係合理水平,而開工地方就當然係秘密啦,有興趣可PM我XDD ...
G頭唔易做呀。

佐敦和油麻地,好多细賓館都改做有嘢玩店。$400-500.

引用:
原帖由 earth008 於 2020-3-15 12:32 發表 查看引用來源
佐敦和油麻地,好多细賓館都改做有嘢玩店。$400-500.
油麻地酒店一千

附件

引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-3-15 09:05 發表 查看引用來源
Deleted
由於反應太過熱烈,已截~
原帖由 coldjointws 於 2020-3-14 17:05 發表 查看引用來源
請你不要接觸聯絡佢地

因為,你已經決定左戒手淫了

那是不好的

引用:
原帖由 emau1 於 2020-3-15 23:45 發表 查看引用來源
請你不要接觸聯絡佢地

因為,你已經決定左戒手淫了

那是不好的
師兄你真係苦口婆心

前往最後回覆