有去,識講,老作,講條銀

收藏  |  訂閱
6  2.2k

有去,識講,老作,講條銀

有個話一星期去三次温莎,我哋活躍網閪,老作紅門浴龍館跛閪,答?
件紅門浴龍館跛閪同佢正身跛貓閪一能樣:失能踪

reddoor

發短消息

加為好友

[size=0.85]5#發表於 2 小時前  只看該作者

原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-5 10:22 發表 查看引用來源

屌你,你想我講我就一定唔講,你食咗药未? 瀨閪精。

我唔屌你,我真未屌過男人屎忽,屌過六個女人屎忽

我有幾百閒錢月入x萬,無紅門30萬/月咁多
午飧咪富華 ,唔作三屍,我真未去過,講,点作
係富华食昅完永東位, 就執件企企上滾得棧炮房,真去濑閪

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-6 06:20 發表 查看引用來源
有個話一星期去三次温莎,我哋活躍網閪,老作紅門浴龍館跛閪,答?
reddoor

發短消息
加為好友

5#發表於 2 小 ...
你都係講番中文啦!都唔知你講咩!

附件

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

比你拎去執藥啦,柒頭。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-3-5 17:32 發表 查看引用來源

比你拎去執藥啦,柒頭。
執咗都冇用,唔定時食药,講嘢语冇倫次,成日話自己真瀨閪,傻仔一個。

阿七成日係D台同人嘈, 好能煩

引用:
原帖由 kennypigpig 於 2021-3-6 12:44 發表 查看引用來源
阿七成日係D台同人嘈, 好能煩
真理,事實,不講,不說,老作成真理,老作紅门跛猫閪要屌,更正老作

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-3-6 15:13 發表 查看引用來源
真理,事實,不講,不說,老作成真理,老作紅门跛猫閪要屌,更正老作
昨日又去咸記上警告嫖客炮房.中出好能過引

前往最後回覆