上一頁下一頁
發新話題

1x套已完結舊動畫http高速下載,暫停更新一排,遲D再UP(01/08更新)

收藏  |  訂閱
98  24.0k

色情...你是不是即刻飛過來?

普通cafe但有提供上網服務
有女僕唷
雖然那時想要點"心情蛋包飯" (好似這麼叫)
但是不久之前才吃過午餐
實在是吃不下
唯有點"惡魔布丁"與"親親棒條"
雖然到最後還是親不到有點可惜
不過會上癮唷~

thanks for sharing

引用:
原帖由 Kyubiko 於 2008-7-12 08:36 PM 發表
色情...你是不是即刻飛過來?

普通cafe但有提供上網服務
有女僕唷
雖然那時想要點"心情蛋包飯" (好似這麼叫)
但是不久之前才吃過午餐
實在是吃不下
唯有點"惡魔布丁"與"親親棒 ...
親親棒條?

感謝大大
我找了Kiddy Grade 的電影好耐la

另外,希望大大可以幫手搵埋kiddy grade既第二輯
萬謝~~

女僕小姐用嘴巴把超幼棒條餵我吃
心ドギドギ(忘記了漢字是啥)在跳唷~

Thank yo so much~~~~~~~~搵左KiddyGrade好耐好耐好耐啦~~~:036:

引用:
原帖由 Ment 於 2008-7-12 09:56 PM 發表
感謝大大

萬謝~~
kiddy grade?

引用:
原帖由 火勢 於 2008-7-12 10:30 PM 發表

kiddy grade?
這裡不是吹水貼
請不要發出沒有意義的問題/有的沒的都回復=-=
有唔明既上yahoo 搵
關自己事既先問
請善用網絡資源
沒閒情答......請見諒

引用:
原帖由 Ment 於 2008-7-12 09:56 PM 發表
感謝大大

萬謝~~
我本來都好想搵,點知search完先知
未做=-=
電影版都只做到第2部
第3部好似要8定9月
說一下電影三部曲是 將kiddy grade 1 TV 的內容縮到3集=-=

引用:
原帖由 kusee 於 2008-7-13 12:33 AM 發表

這裡不是吹水貼
請不要發出沒有意義的問題/有的沒的都回復=-=
有唔明既上yahoo 搵
關自己事既先問
請善用網絡資源
沒閒情答......請見諒
sorry

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆