上一頁下一頁
發新話題

[其他] 試下捉鬼盤之

收藏  |  訂閱
138  14.8k

引用:
原帖由 garyso326 於 2017-9-5 12:18 PM 發表 查看引用來源

係呀!收幾舊水夠茶烟飯啦:071:
師兄。。 北韓同澳洲果場點睇?
北韓果場我睇會和, 澳洲果場會開細, 請教下

引用:
原帖由 馬騮 於 2017-9-5 02:24 PM 發表 查看引用來源

師兄。。 北韓同澳洲果場點睇?
北韓果場我睇會和, 澳洲果場會開細, 請教下
先講北韓,其實呢D亞洲盃最好少玩。不過真係要玩我會要上盤北韓。正路大家都之前對過仲輸過俾你,就算主場要讓波都應開平半盤比較合理。但e+要讓到半一好辣下,馬會仲8幾中水,大世界就9幾水。黎巴嫩就馬會同大細界都9幾水。有得受讓係人都要黎巴嫩喇,咁馬會咪派錢我洗:071:。
但我信北韓仔地獄主場,加上大佬金5知會5會現場打氣,分分中打高兩班波,仲有球証呢?所以我會揀北韓上盤

澳洲就等陣先,吃完tea再分析

澳洲果場開左3個盤口入球大細,你想問邊個?

引用:
原帖由 garyso326 於 2017-9-5 03:59 PM 發表 查看引用來源
初步睇澳洲同沙特同分。但沙特多兩球排第二,澳排第三。所以我信澳洲會藉主場大炒泰仔,因有機會最尾去到計球差的。我估開4球或以上入球大

引用:
原帖由 garyso326 於 2017-9-5 03:59 PM 發表 查看引用來源
3.5球

引用:
原帖由 garyso326 於 2017-9-5 04:04 PM 發表 查看引用來源

初步睇澳洲同沙特同分。但沙特多兩球排第二,澳排第三。所以我信澳洲會藉主場大炒泰仔,因有機會最尾去到計球差的。我估開4球或以上入球大
好。。 謝謝c 兄, 跟下先!

對賽住績3-4球,但形勢上我相信5止

引用:
原帖由 馬騮 於 2017-9-5 04:06 PM 發表 查看引用來源

好。。 謝謝c 兄, 跟下先!
馬騮兄,你e+係買左澳洲讓3球,5係入球大細喎。咁進取我都希望你:uf16::098::uf16::098:

引用:
原帖由 garyso326 於 2017-9-5 04:26 PM 發表 查看引用來源

馬騮兄,你e+係買左澳洲讓3球,5係入球大細喎。咁進取我都希望你:uf16::098::uf16::098:
兩場都係甘回緊飛🤦‍♂️🤦‍♂️.. Haha.. 黑仔。。衝呀!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆