男同女對 性 的看法和享受程度

收藏  |  訂閱
17  3.3k

男同女對 性 的看法和享受程度

Del

AV呈現的性愛片段,好多時經過導演的「加工」,與現實會有落差的,除左你講既體味身材之外,現實上會有雙方對性的期望分別,每個人看性的態度受好多野影響,包括家庭中點演繹性、她/他以往的性經驗等。

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2019-9-15 02:30 PM 發表 查看引用來源
現實生活中,大家(男同女雙方)是否都真心地非常享受 性 呢件事?真係好似電影/av 所展現咁美好?定係都有好同壞的地方呢?(例如一般人的樣貌同身型唔會好似明星/model咁靚、私處可能會有味道、體液所引致衞生問題etc.)

聽過女仔朋友分享,佢覺得性愛呢件事好核突,只係佢男朋友中意佢先配合⋯ ...
都係大家講feel,啱feel自然就會享受。唔啱就算點樣花巧,都係無感覺。

有無機會享受係另一個問題.
因為,如果你想享受,
你就要面對性欲,即係性需要.
如果你當刻都唔需要,談想享受,真係貽笑大方.

女仔講配合,咁勉強,唔會有真正嘅性享受.
到時催促男方快D射,快D完事就無謂.

我老婆係床上ge投入程度同av入面女仔一樣咁淫,我超鍾意奶佢西,佢西水好甜,量又大。

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2019-9-15 02:30 PM 發表 查看引用來源
現實生活中,大家(男同女雙方)是否都真心地非常享受 性 呢件事?真係好似電影/av 所展現咁美好?定係都有好同壞的地方呢?(例如一般人的樣貌同身型唔會好似明星/model咁靚、私處可能會有味道、體液所引致衞生問題etc.)

聽過女仔朋友分享,佢覺得性愛呢件事好核突,只係佢男朋友中意佢先配合⋯ ...
我諗同老婆係屋企做往往會遇到樓主所講情況,因為大家都唔會刻意打扮,只會沖涼就做,急起上黎可能涼都唔沖,但約sp會好d,大家都會刻意打扮,噴下香水,甚至梳理毛髮,花式姿勢更係無得比,伴侶可能都只為洩慾,sp就想玩盡平時玩唔到既,所以咁多人沈醉玩sp

引用:
原帖由 sa203010 於 2019-9-21 08:42 AM 發表 查看引用來源

都係大家講feel,啱feel自然就會享受。唔啱就算點樣花巧,都係無感覺。
我角度,一定要好有愛、繼而有性。

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-9-23 08:53 AM 發表 查看引用來源

我諗同老婆係屋企做往往會遇到樓主所講情況,因為大家都唔會刻意打扮,只會沖涼就做,急起上黎可能涼都唔沖,但約sp會好d,大家都會刻意打扮,噴下香水,甚至梳理毛髮,花式姿勢更係無得比,伴侶可能都只為洩慾,sp就想玩盡平時玩唔到既,所以咁多人沈醉玩sp ...
女方化曬妝著得性感相信係會吸引好多,但私處個d, 唔沖涼感覺好唔乾淨,男女方都一樣⋯
唔好講SP, 正經couple 應該通常會沖完涼先做?

引用:
原帖由 晚間巨大的留言 於 2019-9-21 10:39 AM 發表 查看引用來源
有無機會享受係另一個問題.
因為,如果你想享受,
你就要面對性欲,即係性需要.
如果你當刻都唔需要,談想享受,真係貽笑大方.

女仔講配合,咁勉強,唔會有真正嘅性享受.
到時催促男方快D射,快D完事就無謂. ...
人人需求唔同掛,正如好多己婚男會呻老婆唔願做,但唔知係吹水定藉口搵外遇

引用:
原帖由 littlepeggy 於 2019-9-23 11:34 AM 發表 查看引用來源

女方化曬妝著得性感相信係會吸引好多,但私處個d, 唔沖涼感覺好唔乾淨,男女方都一樣⋯
唔好講SP, 正經couple 應該通常會沖完涼先做?
正常couple多數都係沖好涼,上床臨訓前搞,所以都唔會有異味

前往最後回覆