上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0509 R10 威進駒 飈驥 不羈的風 廣陵王

收藏  |  訂閱
70  9.5k

矮佬之道0509 R10 威進駒 飈驥 不羈的風 廣陵王

矮佬之道0509
馬前課之預測

義工都是一班非銅飯桶
隻耳仔痛好似被人焯過
可以種穀者必得到好布
窮村僻壤無一物之不遂

馬前課之預測二
嫁姓周人要攞個珵
唔要國家愛靚美人
傷僧乞糖爭妍鬥麗
雞王足足求到跪低

班周仔一上陣可騎馬, 一到埗就比入藉十三少個倉, 對十三少黎講好著數喎! 如果紅粉周三食唔出, 廣陵王必定會再去馬, 最好飛亞拉用班周仔.

附件

有咗呢條班周仔後, 跳船應無咁多馬上同十三合作啦!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-6 07:34 發表 查看引用來源
有咗呢條班周仔後, 跳船應無咁多馬上同十三合作啦!
義工兄,
最近香討有人教我睇賠率, 我有新的發現...

我知道你精通睇, 孖寶賠率,
請問方便, 講講有乜心得? 指導幾招?

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-5-6 09:25 AM 發表 查看引用來源

義工兄,
最近香討有人教我睇賠率, 我有新的發現...

我知道你精通睇, 孖寶賠率,
請問方便, 講講有乜心得? 指導幾招?  
師兄你成日義工前,義工後?自己又話唔做義工,無義務出心水比人贏錢!以家又問人拎心得?求教學?
其實你又咩心態?馬又唔出多隻?唔出都唔緊要既,討論下講下馬咪得!唔駛搞咁野!自稱高命中率,又話無義務,其實無人想知!?

引用:
原帖由 LC-hhk 於 2020-5-6 10:06 發表 查看引用來源

師兄你成日義工前,義工後?
自己又話唔做義工,無義務出心水比人贏錢!

以家又問人拎心得?
求教學?

其實你又咩心態?
馬又唔出多隻?唔出都唔緊要既,討論下講下馬咪得!
唔駛搞咁野!
自稱高命中率,又話無義務,其實無人想知!? ...
義務工作是值得人尊敬的,
這是我出於對義工兄的尊敬!

因為佢的教學係 : A FREE LUNCH,
所以唔問, 唔學, 就笨,
我只係唔想做笨人....

其他問題...都係吹吹水...有雞會咪諗諗...

名家專欄都係一班義工組成架! 係義無反顧的一班義工. 雖然呢班義工都係同馬會打工, 所以一定唔係正衰公, 唔洗一世褲通窿.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-6 11:10 發表 查看引用來源
名家專欄都係一班義工組成架! 係義無反顧的一班義工. 雖然呢班義工都係同馬會打工, 所以一定唔係正衰公, 唔洗一世褲通窿.
佢哋係受薪的,
有收稿費, 好似以字數計算報酬,
所以唔需要太認真, 夠字數就收錢,
作文咁作都無大問題...,

這可視為從事相關的工作,
有間接的利益收入, 點同義工呢? :044:

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆