《早鳥各場早水》9/5 R1 1量化歡騰 2英之友 7極速奔馳 9大當家 / R6 1晉神 5上浦福滿 11天天精彩 14嘉應風采/R8 5跳出世界

收藏  |  訂閱
27  7.3k

《早鳥各場早水》9/5 R1 1量化歡騰 2英之友 7極速奔馳 9大當家 / R6 1晉神 5上浦福滿 11天天精彩 14嘉應風采/R8 5跳出世界

R8

2010-05-09 (早水)
R1 1量化歡騰 7極速奔馳 9大當家 10進優自在
R2 2艮志騰雲 3電玩時代 5佳運來 9團結一致
R3 2十二馬 3創高峰 9同有友 10東龍陣
R4 3百寶袋 5為善聚樂 9紅磚勇士 13非同凡響
R5 6加州明雋 8華麗傳承 11千金不換 13快活一番
R6 1晉神 5上浦福滿 11天天精彩 14嘉應風采
R7 2金鷹翱翔 4承你所願 5疾風勁草 8連利福將
R8 2當家猴王 5跳出世界 7萬事叻 11大紅包
R9 1美麗非凡 3信心保證 4駿龍駒 11紅衣優駿
R10 5超新星 6飈驥 7不羈的風 11元朗之星

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-7 12:42 PM 發表 查看引用來源
2010-05-09 (早水)
R1 1量化歡騰 7極速奔馳 9大當家 10進優自在
R2 2艮志騰雲 3電玩時代 5佳運來 9團結一致
R3 2十二馬 3創高峰 9同有友 10東龍陣
R4 3百寶袋 5為善聚樂 9紅磚勇士 13非同凡響
R5 6加州明雋 8華 ...
最量化係好實惠, 應取, 極速奔馳應唔會咁快掉矮仔容個面啩? 大家當唔揾梁仔上馬都知道唔掂啦!  進優同場葉丁都無好馬照住, 應唔掂, 何妨同場有兩個陽.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-7 01:15 PM 發表 查看引用來源

最量化係好實惠, 應取, 極速奔馳應唔會咁快掉矮仔容個面啩? 大家當唔揾梁仔上馬都知道唔掂啦!  進優同場葉丁都無好馬照住, 應唔掂, 何妨同場有兩個陽. ...
師兄, 頭場重有一件係快步速, 因周六都有件同主馬出賽. 所以如兩件都有飛就要特別留意了!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-7 01:30 PM 發表 查看引用來源

師兄, 頭場重有一件係快步速, 因周六都有件同主馬出賽. 所以如兩件都有飛就要特別留意了!
還有㨢到啲神洲福星丶電玩時代

紅磚那邊又㨢埋有4隻

精彩萬事又3隻

哥哥fans又3隻

美麗同簫生果堆大家都知,3/4隻係好常見

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-7 02:05 PM 發表 查看引用來源
紅磚那邊又㨢埋有4隻
你錯了, 紅磚人事關係應唔計馬房, 要計金主喎! 因為大把馬主都有入讀這間學校架! 人事關係那一科係要計同主馬成員才算係. 唔通馬主協會各人都認識都算係, 咁就應無人事關係那一科出現了!

前往最後回覆