上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0513 R9 幸福老撾 好計 紅粉彩影 活力勇士

收藏  |  訂閱
120  11.4k

矮佬之道0513 R9 幸福老撾 好計 紅粉彩影 活力勇士

矮佬之道0513
馬前課之預測一
不係叫十三少係十二笑
如果再揾跳船佢會跳樓
呢件係包尾之人上岸馬
呢件貨狗仔唔上揾人賀

矮佬之道0509
Tips provided on site
R1 量化歡騰 春風得意 軒轅齊飛 陽明亮亮
R2 平海飛星 佳運來 加州銀晉 好運
R3 十二馬 皇者芯聲 東龍陣 威武承傳
R4暴風俠 開心大師 種福者 紅磚勇士
R5 神州福星 精彩飛動 加州明雋 天賦威力
R6 南莊瑞寶 進力之城 無心睡眠 天天精彩
R7 行星夢 金鷹翱翔 承你所願 疾風勁草
R8 跳出世界 萬事叻 大紅包 團結精神
R9 駿龍駒 加州議長 二郎 場場精綵
R10 威進駒 飈驥 不羈的風 廣陵王

亞拉今日係騎王大熱門, 不過前四場連影都無, 但係騎王還是大熱門, 差不多開盤手貼十都比到盡.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-9 08:34 PM 發表 查看引用來源
亞拉今日係騎王大熱門, 不過前四場連影都無, 但係騎王還是大熱門, 差不多開盤手貼十都比到盡.
從馬會角度,騎師王彩池相信不是著眼於收入,因為彩池實在太少(相比其他主要彩池)

以今日嘅形勢操盤手係好難開個吸引既賠率俾你

昨天在香討的預測,都有幾分似今日個劇本,係睇低左新見習主

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-9 08:47 PM 發表 查看引用來源

從馬會角度,騎師王彩池相信不是著眼於收入,因為彩池實在太少(相比其他主要彩池)

以今日嘅形勢操盤手係好難開個吸引既賠率俾你

昨天在香討的預測,都有幾分似今日個劇本,係睇低左新見習主
[attach]12195910[/attach] ...
但凡新官上場必定係爆冷開齋, 不過都係有例外, 好似李寶利開齋都唔係冷門, 不過當日係贏兩場頭馬, 同今日班周仔一樣, 有兩場頭馬. 實惠老細贏馬係肯定, 二郎又係一樣, 不過埋位係大爛成那一件係估不到的.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-9 08:55 PM 發表 查看引用來源

但凡新官上場必定係爆冷開齋, 不過都係有例外, 好似李寶利開齋都唔係冷門, 不過當日係贏兩場頭馬, 同今日班周仔一樣, 有兩場頭馬. 實惠老細贏馬係肯定, 二郎又係一樣, 不過埋位係大爛成那一件係估不到的. ...
承你所願位置1.01 係一啲都吾值外國固定賠率有1.3

臨場我博行星或承願是旦死一隻,買左4隻其他半冷馬QP得手

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-9 09:12 PM 發表 查看引用來源

承你所願位置1.01 係一啲都吾值外國固定賠率有1.3

臨場我博行星或承願是旦死一隻,買左4隻其他半冷馬QP得手
金鷹我哋社團個個社友都跟買, 因為一早都提及金鷹上次跑法, 今次一定可以放得到. 這不是數據可以計到數的. 可以計馬係要有好多方面, 唔可以計死數架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-9 20:55 發表 查看引用來源

但凡新官上場必定係爆冷開齋, 不過都係有例外, 好似李寶利開齋都唔係冷門, 不過當日係贏兩場頭馬, 同今日班周仔一樣, 有兩場頭馬. 實惠老細贏馬係肯定, 二郎又係一樣, 不過埋位係大爛成那一件係估不到的. ...
:030: 義工兄,
新仔咁SHOW完成績,

你唔敢唔搬龍門喎...
唔係, 會自打...乜乜...

所以, 幾時都話,
馬後大炮, 係幾時都好難唔準喎...:041:

名家專欄都係一班義工組成架! 係義無反顧的一班義工. 雖然呢班義工都係同馬會打工, 所以一定唔係正衰公, 唔洗一世褲通窿.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-9 09:27 PM 發表 查看引用來源

金鷹我哋社團個個社友都跟買, 因為一早都提及金鷹上次跑法, 今次一定可以放得到. 這不是數據可以計到數的. 可以計馬係要有好多方面, 唔可以計死數架! ...
金鷹從早水分析到臨場孖寶票數都可以tip得到,鑽飛龍就只可以靠睇飛數

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆