大陸易揾食?

收藏  |  訂閱
22  3.9k

我系大陸人 經驗豐富有乜想知嘅可以問我

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-10-21 15:11 發表 查看引用來源

廿幾年前, 北上註廠, 大把廠妹等你食, 好多連花灑都未識用, 要踎系馬桶先識屙尿, 15-16歲仲未開始帶胸圍.... 好回味!
你食唔少好野啦。

引用:
原帖由 文式風 於 2019-10-21 19:27 發表 查看引用來源
優勢?扔咗落垃圾桶,我意思係大陸女多又開放,個餅大,成功機率較高
你好有經驗噃!

呢個又係真嘅!

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2019-10-22 16:29 發表 查看引用來源

我也在太平,那時叫虎門踎左幾年,週街都是囡囡😋
人肉長過豬肉。

有冇介紹邊度有好嘢食?

引用:
原帖由 A1000 於 2019-10-26 02:29 PM 發表 查看引用來源

你食唔少好野啦。
絕對系! 十幾碎囡囡, 剛剛發育完, 仲系戴緊少女胸圍, 毛毛得幾條, HK有錢都無啦. 就算有都好臭寸. 所以而家班千禧後麻甩仔, 錯過當年繁榮娼盛, 系人生一大遺憾. 我點樣形容比佢地聽, 佢地都吾會明!!

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-10-28 13:42 發表 查看引用來源

絕對系! 十幾碎囡囡, 剛剛發育完, 仲系戴緊少女胸圍, 毛毛得幾條, HK有錢都無啦. 就算有都好臭寸. 所以而家班千禧後麻甩仔, 錯過當年繁榮娼盛, 系人生一大遺憾. 我點樣形容比佢地聽, 佢地都吾會明!! ...
八幾年仍然可以做大爺。九幾年頭試過,100蚊港紙對百三,百四人仔。豬肉貴過人肉。

引用:
原帖由 A1000 於 2019-10-28 01:46 PM 發表 查看引用來源

八幾年仍然可以做大爺。九幾年頭試過,100蚊港紙對百三,百四人仔。豬肉貴過人肉。
好慶幸, 90/00時年青力壯, 條鳩一掂即硬, 最光輝歲月, 比我食到正一正. 試過幾次一日屌三隻吾同嘅閪(早, 午, 晚)!! 如果系今日, 步入中年, 無左昔日激情, 又無咁好玩, .

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-10-28 14:02 發表 查看引用來源

好慶幸, 90/00時年青力壯, 條鳩一掂即硬, 最光輝歲月, 比我食到正一正. 試過幾次一日屌三隻吾同嘅閪(早, 午, 晚)!! 如果系今日, 步入中年, 無左昔日激情, 又無咁好玩, . ...
花無百日紅,以前就一晚七,家下就七晚一。人到中年強求!

前往最後回覆