青澀回憶錄。甜文回憶。

收藏  |  訂閱
33  8.8k

米兄張圖好靚,不過我估kitty個樣子係眼神精靈d ,咀唇厚d

寫得不錯。

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-29 02:11 AM 發表 查看引用來源

哇。。好靚呀~米兄你畫既定上網搵既先??
我拎來做我頭像得吾得呀??點都好,多謝米兄先

其實我係引人入性個邊居多,呃,其實我潛水居多,
有啲時間先上來流浪下甘。。 ...
幅畫係咪我畫?嘩哈哈。。傻嘅咩~梗係唔係 :smile_30::smile_30:
無呀,睇到你篇文,感受到文中少女股失意,咪喺個「倉」,揾吓邊張表達到囉,你知我鍾意玩圖嘅,你想用嚟做頭像,我覺得太悲喇,你似開心啲嗰隻,先前大波頭像係咪你真身呀?

我好少到引版,驚玩得大咗,嗰邊太多女神男神同兵喇 😂 ,有機會去探吓你吖~

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-10-29 12:03 PM 發表 查看引用來源
米兄張圖好靚,不過我估kitty個樣子係眼神精靈d ,咀唇厚d
我都有同感,唇滿啲 :smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-10-29 08:35 PM 發表 查看引用來源

幅畫係咪我畫?嘩哈哈。。傻嘅咩~梗係唔係 :smile_30::smile_30:
無呀,睇到你篇文,感受到文中少女股失意,咪喺個「倉」,揾吓邊張表達到囉,你知我鍾意玩圖嘅,你想用嚟做頭像,我覺得太悲喇,你似開心啲嗰隻,先前大波頭像係咪你真身呀?

我好少到引版,驚玩得大咗,嗰邊太多女神男神同兵喇 😂 ,有機會去探吓你吖~ ...
哈哈。。驚有版權問題嘛。。問下先好啲既
我其實都幾悲下嫁,不過要開心都可以笑得幾大癲大喪嫁。。

邊張大波頭像??

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-29 10:25 PM 發表 查看引用來源

哈哈。。驚有版權問題嘛。。問下先好啲既
我其實都幾悲下嫁,不過要開心都可以笑得幾大癲大喪嫁。。

邊張大波頭像??
師妹想用,無任歡迎:smile_o13:,版權就。。應該有,不過唔係我擁有 :smile_35:,畫家個名我無拆,所以我無 侵犯或者更改,反而同佢宣傳添

咁呢輯故仔係幾悲,但人有經歴,化成長改進,好似小朋友學行路,細個跌吓唔緊要啦

上次你張頭像咪幾大波,唔係你嚟㗎?:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-10-31 10:06 PM 發表 查看引用來源

師妹想用,無任歡迎:smile_o13:,版權就。。應該有,不過唔係我擁有 :smile_35:,畫家個名我無拆,所以我無 侵犯或者更改,反而同佢宣傳添

咁呢輯故仔係幾悲,但人有經歴,化成長改進,好似小朋友學行路,細個跌吓唔緊要啦

上次你張頭像咪幾大波,唔係你嚟㗎?:smile_47::smile_47: ...
多謝米兄。。

我呀~應該係我來嫁

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-2 01:11 AM 發表 查看引用來源

多謝米兄。。

我呀~應該係我來嫁
真係你嚟㗎~ 好索喎~
仲好勇添

引用:
原帖由 米高達 於 2019-11-2 06:49 PM 發表 查看引用來源

真係你嚟㗎~ 好索喎~
仲好勇添
嘻~多謝米兄讚賞
請問點解用個勇字???

前往最後回覆