《早鳥各場早水》9/5 R1 1量化歡騰 2英之友 7極速奔馳 9大當家 / R6 1晉神 5上浦福滿 11天天精彩 14嘉應風采/R8 5跳出世界

收藏  |  訂閱
27  7.3k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-7 02:21 PM 發表 查看引用來源

你錯了, 紅磚人事關係應唔計馬房, 要計金主喎! 因為大把馬主都有入讀這間學校架! 人事關係那一科係要計同主馬成員才算係. 唔通馬主協會各人都認識都算係, 咁就應無人事關係那一科出現了! ...
是以團體串連的

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-7 02:39 PM 發表 查看引用來源

是以團體串連的
團體串連都以成員同主才算數. 如圍頭佬計, 好多團體都可以串連係講唔通架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-7 02:46 PM 發表 查看引用來源

團體串連都以成員同主才算數. 如圍頭佬計, 好多團體都可以串連係講唔通架!
所以要分強弱關係

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-7 02:49 PM 發表 查看引用來源

所以要分強弱關係
咁講法, 華麗傳承馬主係電路板委員成員, 應同電路一路馬主應有關係啦! 何妨電路贏馬時佢都有份拉頭馬喎!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-7 02:46 PM 發表 查看引用來源

數據係唔會嚴多,冇用的自然會被西走或降低比重

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-7 03:08 PM 發表 查看引用來源

數據係唔會嚴多,冇用的自然會被西走或降低比重
數據永遠都不及賠率嚟得咁重要, 數據只不過係數據而已, 有無價值要睇那一方面係有用, 那一方面係癈架! 如果賭馬要靠數據的話, 就永遠贏不到大錢, 因為數據只不過係作參考, 唔可以當飯食, 如似數據話比別人知表情王熱門馬周不時會輸, 但係幾時會贏好似唔無人會知, 從這一點就知道數據係死, 賠率才是真命天子.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-7 03:04 PM 發表 查看引用來源

咁講法, 華麗傳承馬主係電路板委員成員, 應同電路一路馬主應有關係啦! 何妨電路贏馬時佢都有份拉頭馬喎!
所以睇相就可以證明那一些人是童黨了!

附件

電路三號 (東田)張根棠、張家成與謝天澤0119B.jpg (121.36 KB)

電路三號 (東田)張根棠、張家成與謝天澤0119B.jpg

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-7 03:16 PM 發表 查看引用來源

數據永遠都不及賠率嚟得咁重要, 數據只不過係數據而已, 有無價值要睇那一方面係有用, 那一方面係癈架! 如果賭馬要靠數據的話, 就永遠贏不到大錢, 因為數據只不過係作參考, 唔可以當飯食, 如似數據話比別人知表情王 ...
賠率之重要性是不容置疑

從相中找出你所謂的童黨,不就是數據的一種,但帆是數據就要經過分析才有價值,分析方法就各施各法了

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-7 03:29 PM 發表 查看引用來源

賠率之重要性是不容置疑

從相中找出你所謂的童黨,不就是數據的一種,但帆是數據就要經過分析才有價值,分析方法就各施各法了
我認真數據永遠都不及有系統運算來得準確, 因系統運算係算錢, 數據從來都無算錢在內, 以不過係以往績, 騎練數據為本. 如無績的話一定不會計算在內. 你說是不是呀? 最係一點就係數據無包括騎師在賽道中怎樣去跑隻馬, 只記錄馬會賽後評, 不過馬會有時都隻眼開閉眼閉架!

羊兄,說實話現階段我只對相薄關係相關的事有興趣

系統運算丶賠率算錢那方面我已有一定了解

前往最後回覆